HomeHL-LifestyleΠρίγκιπας Χάρι: Έχασε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό σουτ-  Και «πλήρωσε» το τίμημα

Πρίγκιπας Χάρι: Έχασε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό σουτ-  Και «πλήρωσε» το τίμημα

«Τι θα συμβεί αν δεν βάλω ούτε ένα γκολ;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Ο πρίγκιπας Χάρι αναγκάστηκε να φορέσει ένα κασκόλ γερμανικής ομάδας ποδοσφαίρου σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς έχασε από υπουργό της γερμανικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης σουτ.

Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής εκπομπής «Das aktuelle Sportstudio», ο πρίγκιπας Χάρι απέτυχε έξι φορές να στείλει την μπάλα στον στόχο που υπήρχε στο «τέρμα». Ο υπουργός Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους από την άλλη, έβαλε δύο γκολ στη σειρά.

Ο Χάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή για να προωθήσει τους αγώνες Invictus 2023, ταξιδεύοντας από το Ντίσελντορφ στο Μάιντς για να βρεθεί στο στούντιο, μετά την τελετή έναρξης.

«Τι θα συμβεί αν δεν βάλω ούτε ένα γκολ;» ρώτησε ο πρίγκιπας Χάρι την παρουσιάστρια της εκπομπής Katrin Müller-Hohenstein. «Πρέπει να φορέσετε μια γερμανική φανέλα» ήταν απάντηση. Στο τέλος, συμβιβάστηκαν όλοι με το κασκόλ της Μάιντς. Πριν σουτάρει ο Χάρι, έχοντας μάλλον επίγνωση των ικανοτήτων του, κάλεσε τους παρευρισκόμενους στην εκπομπή να απομακρυνθούν από το τέρμα όσο μπορούσαν.

Στην εκπομπή ο Χάρι εκλήθη να σουτάρει την μπάλα, περνώντας την από δύο τρύπες στις γωνίες ενός ποδοσφαιρικού τέρματος, ωστόσο καμία από τις προσπάθειές του δεν στέφθηκε με επιτυχία. Έτσι, ο Βρετανός πρίγκιπας τυπικά έχασε από τον 63χρονο υπουργό Άμυνας της Γερμανίας.

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση