HomeHL-9Έκτακτη εκκένωση του γηροκομείου του Βόλου λόγω της κακοκαιρίας Daniel: Αναζητείται Στέγη για 50 Ηλικιωμένους

Έκτακτη εκκένωση του γηροκομείου του Βόλου λόγω της κακοκαιρίας Daniel: Αναζητείται Στέγη για 50 Ηλικιωμένους

Η Κακοκαιρία Daniel προκαλεί ζημιές στο Γηροκομείο Βόλου, χωρίς τραυματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κακοκαιρία Daniel πλήττει τον Βόλο με ανείπωτη δύναμη, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε πολλούς τομείς της πόλης. Μια από τις πλέον κρίσιμες καταστάσεις αυτήν τη στιγμή είναι η εκκένωση του Γηροκομείου του Βόλου, μετά από την πλημμύρα που προκάλεσε το ρέμα της Αγίας Παρασκευής.

Το ρέμα αποδείχθηκε ανεξέλεγκτο και παρέσυρε την παλιά πτέρυγα του Γηροκομείου Βόλου, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν αναφερόμενοι τραυματισμοί μεταξύ των ηλικιωμένων που φιλοξενούνταν εκεί.

Η διοίκηση του Γηροκομείου Βόλου αντέδρασε αμέσως, λαμβάνοντας τη δύσκολη απόφαση να εκκενώσει το κεντρικό κτίριο της ίδιας μονάδας, το οποίο βρίσκεται επίσης κοντά στο επικίνδυνο ρέμα. Αυτή η εκκένωση θα επηρεάσει περίπου 50 ηλικιωμένους που διαμένουν στο κεντρικό κτίριο. Παράλληλα, θα παραμείνουν στην τρίτη πτέρυγα του Γηροκομείου μόνο οι ηλικιωμένοι που διαβιούν εκεί.

Στο Γηροκομείο του Βόλου υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την αντιμετώπιση αυτής της επείγουσας κατάστασης. Η διοίκηση του ιδρύματος συνεργάζεται ενεργά με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να εξασφαλίσει κατάλληλους χώρους φιλοξενίας για τους ηλικιωμένους που πρέπει να εκκενωθούν. Οι αρχές εργάζονται αδιάκοπα για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της καλής μεταχείρισης των ευπαθών αυτών πολιτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση