HomeHL-LifestyleΤα μυστικά νεότητας της 77χρονης Σερ

Τα μυστικά νεότητας της 77χρονης Σερ

Αποκαλύπτει τι δεν θα κάνει ποτέ όσα χρόνια κι αν περάσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning Britain και παραδέχτηκε πως «δεν μπορεί να πιστέψει ότι σύντομα θα γίνει 80 ετών» και αποκάλυψε τι δεν θα κάνει όσο μεγαλώνει.

Τι δεν θα κάνει ποτέ η Σερ όσο κι αν μεγαλώσει

Σε ερώτηση των παρουσιαστών Σουζάνα Ρέιντ και Εντ Μπολς για το πώς παραμένει τόσο νέα και λαμπερή, η Σερ είπε ότι «δεν θα κόψει ποτέ τα μαλλιά της κοντά και δεν θα σταματήσει να φοράει τζιν».

Όπως είπε: «Θυμάμαι ότι η φίλη μου η Πολέτ κι εγώ συζητούσαμε για το πότε θα κόψουμε τα μαλλιά μας και πότε θα σταματήσουμε να φοράμε τζιν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 ετών. Είναι νωρίτερα απ’ ό,τι θα ήθελα. Και θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω τα μαλλιά μου μακριά».

«Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι αρκετά εκπληκτικά» πρόσθεσε η Σερ, σημειώνοντας: «Δεν ξέρω αν το να μην αισθάνεσαι γέρος σε κάνει νεότερο. Δεν είμαι σίγουρη. Παρακολουθώ τις τάσεις και έχω πολλούς νέους φίλους. Έχω όμως και μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους. Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να αισθάνομαι νέα, δεν προσπαθώ να είμαι νέα, είμαι αυτό που είμαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

«Θα μου πει κάποιος πότε θα νιώσω γριά;»

Τον Μάιο η Σερ, η οποία μόλις είχε χωρίσει με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της, μίλησε ανοιχτά για τα 77α γενέθλιά της σε μια ειλικρινή ανάρτηση στο Twitter. «Εντάξει, θα μου πει κάποιος… πότε θα νιώσω γριά; Αυτό είναι γελοίο. Ακούω συνέχεια αυτά τα νούμερα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τα καταλάβω. Τι συμβαίνει με τα νούμερα; Είμαι δυσλεκτική και οι αριθμοί είναι δύσκολοι για μένα. Σας ευχαριστώ που μείνατε. Ξέρω πως ήταν δύσκολο. Πάω να γυμναστώ. Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από το TweetBot».

iefimerida.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση