HomeΕΚΛΟΓΕΣΕβελίνα Μπάκιντα: Επίσκεψη στην πρωτοπόρο εταιρεία Megaplast

Εβελίνα Μπάκιντα: Επίσκεψη στην πρωτοπόρο εταιρεία Megaplast

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος νομού Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη σε μια εταιρεία που πρωτοπορεί στον κλάδο της, πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου με τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, κ. Εβελίνα Μπάκιντα.

Ο λόγος για την εταιρεία Megaplast, η οποία δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά των καινοτόμων υλικών εύκαμπτης συσκευασίας.

Η κ. Μπάκιντα συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους της εταιρείας, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το στρατηγικό όραμα, τους σκοπούς και τις αξίες που πρέπει να διακατέχει κάθε επιχειρηματικό εγχείρημα, όπως αυτό της Megaplast, δίνοντας πραγματική αξία στους πελάτες της. Στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, η κ. Μπάκιντα επεσήμανε την ανάγκη εισαγωγής εργαστηρίων επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση και τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι εργαζόμενοι, που πρωτίστως είναι ενεργοί πολίτες, ενδιαφέρθηκαν  για τους τρόπους που ένα ανανεωμένο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας, απευθύνοντας τους προβληματισμούς τους στην υποψήφια.

«Η κατάκτηση μιας ηγετικής θέσης στην παγκόσμια αγορά, με άξονες, την αξιοπιστία, τη δικαιοσύνη, το σεβασμό και τη συναδελφικότητα είναι το ζητούμενο για κάθε εταιρεία που σέβεται το προσωπικό της και φυσικά τους πελάτες της. Είναι πολύ ευχάριστο που υπάρχουν εταιρείες όπως η Megaplast, οι οποίες διακρίνονται στον τομέα τους και πρωτοπορούν, χωρίς να αλλοιώνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά», επισήμανε η κ. Μπάκιντα, στο περιθώριο της επίσκεψης της στην εταιρεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση