HomeΕΚΛΟΓΕΣΕβελίνα Μπάκιντα: «Είναι αναγκαίο να έχουμε στραμμένο το βλέμμα μας στους νέους»

Εβελίνα Μπάκιντα: «Είναι αναγκαίο να έχουμε στραμμένο το βλέμμα μας στους νέους»

Επίσκεψη στις Βούτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο πάντα στους νέους και με αυτό το σκεπτικό, είναι ανάγκη όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας προς αυτή την κατεύθυνση».

Με αυτά τα λόγια η Εβελίνα Μπάκιντα, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη, εξέφρασε τη στήριξη της στο σπουδαίο έργο που γίνεται στο Κέντρο Απασχόλησης Νέων των Βουτών, στη διάρκεια συνάντησης που είχε το απόγευμα της Τρίτης, με τον π. Κωνσταντίνο, ιερέα της Ενορίας Βουτών.

Έγινε εκτενής συζήτηση για τη δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο Κέντρο Νεότητας, το οποίο – σημειώνεται – ότι ανεγέρθη με τη συμβολή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, με την κ. Μπάκιντα να εκφράζει το θαυμασμό της για όλες τις δράσεις που γίνονται και οι οποίες έχουν αποδέκτες του νέους, επισημαίνοντας πως και από τη δική της πλευρά θα συμβάλλει όσο μπορεί, προκειμένου οι δράσεις αυτές να ενισχυθούν στο μέλλον.

Παράλληλα, η κ. Μπάκιντα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες των Βουτών, συζητώντας τους τρόπους με τους οποίους το χωριό, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης των Ηρακλειωτών τις Κυριακές, θα καταφέρει να προσελκύσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Τις θέσεις της κ. Μπάκιντα επί του θέματος, άκουσαν με προσοχή οι επαγγελματίες των Βουτών, δηλώνοντας της τη στήριξη τους. Όπως της είπαν χαρακτηριστικά, η στήριξη του γυναικείου φύλου στο χωριό τους είναι μια «κολόνια που κρατά χρόνια», μιας και οι Βούτες, είχαν πρωτοπορήσει στο παρελθόν, καθώς ήταν από τις πρώτες περιοχές που εξέλεξαν γυναίκα Κοινοτάρχη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση