HomeCity GuideΦεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» – Συναυλία της Σαββέριας Μαργιολά «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις»

Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» – Συναυλία της Σαββέριας Μαργιολά «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις»

Στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται με επιτυχημένες εκδηλώσεις το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί».
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου ο Ross Daly παρέα με σπουδαίους μουσικούς «ταξίδεψε» το κοινό στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» σε μουσικές του κόσμου, με την συναυλία «Τρόποι Μακρινοί».
festival-51-savveria-margiola

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται την Πέμπτη 31 Αυγούστου με συναυλία των Καντινέλια στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» (περισσότερα εδώ: https://www.heraklion.gr/municipality/municipality-press-releases/kantinelia-synavlia-festival-310823.html) και την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου με την εξαιρετική Σαββέρια Μαργιολά στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Συναυλία Σαββέριας Μαργιολά «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις
Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023
Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
Ώρα έναρξης 21:00 (Ώρα προσέλευσης 20:30) || Είσοδος Ελεύθερη (χωρίς προσκλήσεις)

Ένα ταξίδι στις μουσικές της Ελλάδας θα μας προσφέρει απόψε η Σαββέρια Μαργιολά, με την υπέροχη φωνή της. Οι επιλογές των τρα¬γουδιών χαρακτηρίζονται από συναίσθημα και αντιθέσεις, σε εναλλα¬γές όμως που καταφέρνουν να δένουν όμορφα και να καταλήξουν σε ένα καλοστημένο σύνολο.
Ερμηνείες παλαιές του Νίκου Παπάζογλου, του Μάλαμα, της Μοσχο¬λιού και τόσων άλλων σπουδαίων ερμηνευτών, γνωστές σε όλους, μου¬σικές και στίχοι που τραγουδήσαμε, που νοσταλγούμε και θυμόμαστε.

Καλλιτέχνες & Συντελεστές:
Νίκος Σαμαράς: κιθάρα, μπουζούκι, τρομπέτα
Θανάσης Μάντζαρης: πλήκτρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Διαφήμιση
Διαφήμιση