HomePost ItΣυγχαίρουν τους συναδέλφους τους για την εξάρθρωση του κυκλώματος εμπορία βρεφών

Συγχαίρουν τους συναδέλφους τους για την εξάρθρωση του κυκλώματος εμπορία βρεφών

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου, που συγχαίρουν τους συναδέλφους τους για την εξάρθρωση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών που ξεκίνησε από τα Χανιά με τη δράση τους να έχει εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, εκφράζει δια της παρούσης τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στο Διοικητή και στο προσωπικό του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης  για την εξιχνίαση και τη σύλληψη των δραστών της πολύκροτης υπόθεσης εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών που ξεκίνησε από τα Χανιά, με τη δράση τους να έχει εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές της Χώρας.

Οι συνάδελφοι μας, της παραπάνω Υπηρεσίας, για μία ακόμα φορά με ιδιαίτερο ζήλο, μεθοδικότητα, διακριτικότητα και εχεμύθεια απέδειξαν την άριστη αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, θέτοντας παράλληλα ένα τέλος στη δράση ενός εγκληματικού κυκλώματος που εκμεταλλεύονταν τον πόνο, το αδιέξοδο και την απελπισία βασανισμένων συνανθρώπων μας, αποκομίζοντας από τις δράσεις τους υπέρογκα χρηματικά ποσά.    

Τέτοιες επιτυχίες αφενός ανυψώνουν το κύρος του Σώματος μας και ενισχύουν την περηφάνια και την αυτοπεποίθηση των υπολοίπων συναδέλφων και αφετέρου εμπεδώνεται το αίσθημα ασφαλείας στην κοινωνία μας λειτουργώντας και αποτρεπτικά σε μελλοντικές παρόμοιες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση