HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου στους προαχθέντες Αντιστράτηγους

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου στους προαχθέντες Αντιστράτηγους

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά το πέρας των κρίσεων Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου συγχαίρει για την προαγωγή στη θέση του Αρχηγού του Σώματος μας τον Αντιστράτηγο κ. ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο.

Στη συγχαρητήρια ανακοίνωση η Ένωση αναφέρει:

«Συγχαίρουμε επίσης τους προαχθέντες στην θέση του Υπαρχηγού του Σώματος τον Αντιστράτηγο κ. ΣΥΤΟΥΡΙΔΗ Πασχάλη, στη θέση του Προϊστάμενου Επιτελείου Αντιστράτηγο κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ Αστέριο, στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο και στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο.
Αισθανόμαστε την ανάγκη, μεταφέροντας και τα αντίστοιχα αισθήματα των μελών μας, να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια παραγωγική και εποικοδομητική θητεία και να ανταποκριθείτε επάξια στις ποικιλόμορφες προκλήσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στο μέλλον με γνώμονα το καλό των συναδέλφων μας.
Καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας.

Τέλος ευχόμαστε στους τερματίσαντες Επίτιμο Αρχηγό του Σώματος μας κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο, στον Επίτιμο Υπαρχηγό του Σώματος μας κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Γεώργιο, στον Επίτιμο Προϊστάμενο Επιτελείου ΓΚΑΡΙΛΑ Ελευθέριο, στον Επίτιμο Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος κ. ΣΚΛΑΒΟ Σπυρίδων και στον Επίτιμο Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Νικόλαο, υγεία, ευημερία προσωπική & οικογενειακή και επιτυχή παραγωγική συνέχεια στην πορεία της ζωής τους.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση