HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια ανακοίνωση των Αστυνομικών για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση των Αστυνομικών για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Τι αναφέρουν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια ανακοίνωση των Αστυνομικών για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.:

«Η Ένωσή μας μετά το πέρας των κρίσεων αξιωματικών του 2021 συγχαίρει τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα και τον Επιτελάρχη της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο για την παραμονή τους στις πιο καίριες θέσεις του Σώματος και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Επίσης συγχαίρουμε για την παραμονή τους, στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης τον Υποστράτηγο κ. ΡΟΥΤΖΑΚΗ Αντώνιο και στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου τον Ταξίαρχο κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικόλαο στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στα καθήκοντά τους με την προσδοκία της συνέχισης της καλής επαφής με την Ένωσή μας για την καλύτερη αντιμετώπιση των υπηρεσιακών προβλημάτων των μελών μας, την οποία θεωρούμε δεδομένη.
Τέλος να ευχηθούμε στον Ηρακλειώτη Αντιστράτηγο Ε.Α. κ. ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗ Ιωσήφ, με τον οποίο είχαμε άμεση συνεργασία, καλή συνέχεια στη ζωή του σαν πολίτης πλέον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση