HomeΚΡΗΤΗΚρήτη TV και εφημερίδα Νέα Κρήτη: Αποκατάσταση ζημιών με ταχύ ρυθμό

Κρήτη TV και εφημερίδα Νέα Κρήτη: Αποκατάσταση ζημιών με ταχύ ρυθμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV και της εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς,  ο οποίος αντίκρισε την τεράστια καταστροφή, που υπέστη το  πιεστήριο της εφημερίδας αλλά και οι χώροι του τηλεοπτικού σταθμού από την πυρκαγιά της 27ης Ιουλίου. Ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, ωστόσο έκπληκτος διαπίστωσε ότι προχωρούν ταχύτατα οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου, γεγονός, που μας προκαλεί  αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στους καθημερινούς τους ρυθμούς οι 200 και πλέον εργαζόμενοι του Ομίλου ΚΡΗΤΗ TV.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή  οι εργαζόμενοι του Ομίλου, σαν μία οικογένεια  έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες της Διοίκησης για την αποκατάσταση των ζημιών, την ώρα που τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΡΗΤΗ TV, όσο και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός 9.84 δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να εκπέμπουν κανονικά το πρόγραμμά τους. Οι εργαζόμενοι με τον ίδιο επαγγελματισμό όπως έχουν επιδείξει τόσα χρόνια στον χώρο της ενημέρωσης δεν σταμάτησαν να ενημερώνουν το κοινό τους.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι κανένας εργαζόμενος δεν τέθηκε σε αναστολή λόγω της διακοπής έκδοσης της εφημερίδας. Απεναντίας από την πλευρά της Διοίκησης του Ομίλου της  ΚΡΗΤΗ TV  έχουν καταβληθεί πλήρως τόσο οι μισθοδοσίες των εργαζομένων όσο και το επίδομα αδείας.

Το ΕΚΗ από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και εύχεται την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση