HomeΚΡΗΤΗΚάλεσμα των Επιτροπών Καταλήψεων Ιατρικής και Βιολογικού στο Εργατικό Κέντρο

Κάλεσμα των Επιτροπών Καταλήψεων Ιατρικής και Βιολογικού στο Εργατικό Κέντρο

Την Παρασκευή 23/02

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Συντονιστικές Επιτροπές Καταλήψεων των ΦΣ Ιατρικής και Βιολογικού σας προσκαλούν την Παρασκευή 23/2 στις 16:00 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στην εκδήλωση «Αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης: ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ». Θα μιλήσουν μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Για περισσότερο από ενάμιση μήνα οι Φοιτητικοί Σύλλογοι και η ακαδημαϊκή κοινότητα δίνουν αγώνα ενάντια στο αντισυνταγματικό νομοσχέδιο «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο» που έρχεται να διαλύσει την δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κάμψει τον αγώνα αυτό χωρίς αποτέλεσμα! Με τις μαζικές Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών Συλλόγων, με τις ανακοινώσεις των φορέων της ακαδημαϊκής κοινότητας, με τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις, όπως η Πανελλαδική Πορεία την Πέμπτη 8/2 στην οποία βούλιαξε το κέντρο της Αθήνας, ένα πράγμα έχει γίνει ξεκάθαρο: πως όλη η κοινωνία λέει ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Καλούμε όλη την κοινωνία, μαθητές, φοιτητές, εργαζομένους και όλους τους φορείς στην εκδήλωση αυτή, γιατί ο αγώνας ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!»

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση