HomeΚΡΗΤΗMε πρωταθλητές της Σφυροβολίας συναντήθηκε ο Ν. Καλογέρης

Mε πρωταθλητές της Σφυροβολίας συναντήθηκε ο Ν. Καλογέρης

Αναχωρούν για το Πανευρωπαϊκό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) κ. Γιώργος Γιατρουδάκης, συνοδευόμενος από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Σφυροβολίας και Προπονητή του Γ.Σ. «Ελ. Βενιζέλος» κ. Κωνσταντίνο Παπαμαρκάκη, όπως και από τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Ανδρών Σφυροβολίας Χρήστο Φραντζεσκάκη, την Πρωταθλήτρια Σφυροβολίας Αφροδίτη Τζατζιμάκη και τον Πρωταθλητή Σφυροβολία Σοφοκλή Κουβεδάκη.

Ο κ. Καλογερής υποδέχτηκε τους Χανιώτες Πρωταθλητές με την ευκαιρία της προσεχούς αναχώρησής τους με σκοπό να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης των συνθηκών προπόνησης των αθλητών, από την άποψη της υλικοτεχνικής υποδομής.

Πέραν των Χανιωτών Πρωταθλητών που επισκέφτηκαν σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη, στους προαναφερόμενους αγώνες θα συμμετέχουν επίσης οι Χανιώτες Πρωταθλητές Μιχάλης Αναστασάκης, Αδαμαντία Φραντζεσκάκη, Ορέστης Ντουσάκης και Ιβάν Μενγκλέμπεη.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση