HomeΣΠΟΡο Παγκρήτιο Στάδιο φιλοξενεί αθλητές από την Δανία

ο Παγκρήτιο Στάδιο φιλοξενεί αθλητές από την Δανία

Θα λάβουν μέρος στους αγώνες στίβου «Καζαντζάκεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Παγκρήτιο στάδιο αποτελεί πόλο έλξης για αθλητές και ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που το επιλέγουν για την προετοιμασία τους καθώς συνδυάζει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και το ιδανικό κλίμα του Ηρακλείου.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Παγκρήτιο φιλοξενεί αθλητές για την προετοιμασία τους ιδιαίτερα σε μια Ολυμπιακή χρονιά όπως είναι η φετινή.

Στο πλαίσιο αυτό το στάδιο φιλοξενεί για ένα 15νθήμερο γκρουπ αθλητών από την Δανία. Οι αθλητές που προετοιμάζονται στο Παγκρήτιο είναι δρομείς και με την ευκαιρία της προετοιμασίας τους εδώ θα πάρουν μέρος και στα Καζαντζάκεια. Μέλος της ομάδας είναι και ο Ιάσωνας Κόνιαρης αθλητής των 400 μέτρων.

Ο Σαμιώτης αθλητής ζει, εργάζεται και προπονείται τα τελευταία χρόνια στη Δανία αλλά παραμένει αθλητής της Αναγέννησης Σάμου. Τελευταία του επιτυχία η 2η θέση στα 400 μέτρα με χρόνο 49.01 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών. Τις αθλήτριες και τους αθλητές από το εξωτερικό που επέλεξαν το Παγκρήτιο Στάδιο για την προετοιμασία τους συνάντησε και καλωσόρισε, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης.

Ο Αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους αθλητές και τον Αφροαμερικανό προπονητή τους , ενώ προσέφερε εθιμοτυπικά στην ξένη αποστολή αναμνηστικά δώρα ευχαριστώντας τους για την επιλογή της πόλης μας ως μέρος της προετοιμασίας τους. Η ομάδα με τη σειρά της εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις συνθήκες που συνάντησαν στο Ηράκλειο, για τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου καθώς και για την καθημερινή τους συνεργασία με τα στελέχη της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση