HomeHL-Lifestyle «Πόλεμος»… τέλος για τους Brangelina – Τα βρίσκουν εξωδικαστικά για το Miraval

 «Πόλεμος»… τέλος για τους Brangelina – Τα βρίσκουν εξωδικαστικά για το Miraval

Τι αναφέρει ρεπορτάζ της «Daily Mail»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πόλεμος μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί ήταν το πιο μακροχρόνιο – και πιο πικρόχολο – διαζύγιο διασημοτήτων. Ωστόσο, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να βάλει ένα τέλος στη δικαστική διαμάχη, σχετικά με τον γαλλικό αμπελώνα, Château Miraval.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται 15 μέρες, αφού η Nouvel, η εταιρεία μέσω της οποίας η ηθοποιός κατείχε το μερίδιό της στο οινοποιείο, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου της Καλιφόρνια ότι ο Μπραντ Πιτ και οι συνεργάτες του οφείλουν πάνω από 350 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», έγγραφα που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο αποδεικνύουν πως οι δύο πλευρές έχουν διάθεση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πιτ φέρεται να έχει διορίσει έναν «προσωρινό διαχειριστή» στο Château Miraval, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διαμάχη μεταξύ του ίδιου και των Ρώσων στους οποίους η πρώην σύζυγός του πούλησε το μερίδιο της στον αμπελώνα.

Η κίνηση αυτή, μετά από πρόταση του διάσημου ηθοποιού, αποσκοπεί στην προστασία της εξαιρετικά επιτυχημένης επιχείρησης κρασιού που δημιούργησε, σε συνεργασία με τους Γάλλους οινοποιούς.

Μια γαλλική πηγή επιβεβαιώνει ότι, πράγματι, έγινε η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του Πιτ: «Λόγω της διαφοράς μεταξύ της Nouvel LLC (που ελέγχεται από το αφεντικό της Stoli, Yuri Shefler) και της Mondo Bongo LLC (που ελέγχεται από τον Μπραντ Πιτ), η Château Miraval και ο διευθυντής της ζήτησαν και πέτυχαν τον διορισμό προσωρινού διαχειριστή από το Εμπορικό Δικαστήριο του Draguignan (Γαλλία), ώστε η εταιρεία και ο διευθυντής της να μπορέσουν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν την επιχείρηση και την ουσιαστική συνεργασία τους με την οικογένεια Perrin μέχρι να επιλυθεί η εν λόγω διαφορά, προς το συμφέρον του αμπελώνα.

Ο Πιτ και η Τζολί αγόρασαν τον αμπελώνα, ένα κτήμα 1300 στρεμμάτων στη νότια Γαλλία, το 2008.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση