HomeHL-CultureΡίτα Γουίλσον: Οι ευχές για τα γενέθλια του Τομ Χανκς – «Είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος»

Ρίτα Γουίλσον: Οι ευχές για τα γενέθλια του Τομ Χανκς – «Είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος»

Γιόρτασε τα γενέθλια του ο φιλέλληνας ηθοποιός του Χόλυγουντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ρίτα Γουίλσον με αφορμή τα γενέθλια του Τομ Χανκς ευχήθηκε δημοσίως στον επί 35 χρόνια σύζυγό της.

Χθες, ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε τα 67α γενέθλιά του και η σύζυγός του επέλεξε να μοιραστεί τις ευχές της για τον αγαπημένο της με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον άντρα που είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου, ο πατέρας των παιδιών μου», έγραψε η Ρίτα Γουίλσον.

«Αγαπάει μια γραφομηχανή λίγο λιγότερο από εμένα, (γιατί δεν υπάρχει emoji γραφομηχανής;) εφευρίσκει κοκτέιλ όπως Diet Cokecaine (Diet Coke αναμεμειγμένο με σαμπάνια) ή Cokearita (Diet Coke αναμεμειγμένο με μαργαρίτα), κάνει τακτικά το DJ, είναι χαρούμενος όταν περιβάλλεται από την οικογένεια και τους φίλους του, έχει δεσμευτεί να αφηγείται τις ιστορίες βετεράνων και έχει δημιουργήσει τη δική του επωνυμία καφέ που υποστηρίζει τους βετεράνους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που ξέρω, με κάνει να γελάω καθημερινά εδώ και 38 χρόνια, μπορεί να κοιμάται οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Χρόνια πολλά αγάπη μου!», είπε στο τέλος η σύζυγος του Χολιγουντιανού σταρ.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση