HomeΕΚΛΟΓΕΣΕγκάρδια και θερμή υποδοχή στον Αλέξη Καλοκαιρινό και υποψήφιους συμβούλους από τους κατοίκους των Πατελών

Εγκάρδια και θερμή υποδοχή στον Αλέξη Καλοκαιρινό και υποψήφιους συμβούλους από τους κατοίκους των Πατελών

Στη διάρκεια της περιήγησής τους στους κεντρικούς δρόμους και τις γειτονιές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς Δημότες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

      Εγκάρδια και θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Πατελών στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη” Αλέξη Καλοκαιρινό αλλά και στους υποψήφιους Συμβούλους που τον συνόδευαν, κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου.

kalokairinos_pateles_1

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός και οι υποψήφιοι σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, να επισκεφθούν τα καφενεία και τις επιχειρήσεις, να συζητήσουν για τα προβλήματα που απασχολούν τους ντόπιους και να καταγράψουν τις σκέψεις τους, προκειμένου να εξευρεθούν οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.

kalokairinos_pateles_5

Στη διάρκεια της περιήγησής τους στους κεντρικούς δρόμους, τα σοκάκια και τις γειτονιές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς Δημότες για τα προβλήματα και το σχέδιο της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη” για την επίλυσή τους αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Οι κάτοικοι ιεραρχώντας τα προβλήματα ανέφεραν ότι είναι άμεσης προτεραιότητας όπως οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια, η στάθμευση, η κυκλοφορία ενώ εξέφρασαν και την ανάγκη να της μονοδρόμησης ορισμένων οδών.

kalokairinos_pateles_4

Παράλληλα έκαναν λόγο για την έλλειψη πρασίνου στην περιοχή, ελλειπή καθαριότητα, έλλειψη παιδικών σταθμών που θα καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών και την αξιοποίηση του παλιού κοιμητηρίου.

Αλέξης Καλοκαιρινός: Στόχος να ξαναζωντανέψουν οι γειτονιές

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός τόνισε μεταξύ άλλων ότι με τους υποψήφιους Συμβούλους έγινε μια πρώτη καταγραφή των προβλημάτων,  επισημαίνοντας ότι στόχος του είναι να ξαναζωντανέψουν οι γειτονιές.

kalokairinos_pateles_2

“Με μια μεγάλη ομάδα από το “Δικαίωμα στην Πόλη” περπατήσαμε στις Πατέλες, στους κεντρικούς δρόμους, τις γειτονιές, επισκεφθήκαμε καταστήματα και συνομιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους στα σπίτια, τις αυλές τους και αλλού.

Καταγράψαμε τον παλμό της γειτονιάς και τους είπαμε συγκεκριμένες  ιδέες που θα συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό μας, γιατί σκοπός  μας είναι ακριβώς αυτός: Να δώσουμε όλοι μαζί με τους κατοίκους ξανά ζωή στις γειτονιές” κατέληξε ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση