HomeHL-9Δύο άνδρες απολογήθηκαν για τη ληστεία στο ΟΠΑΠ: Προφυλάκιση για τον 38χρονο

Δύο άνδρες απολογήθηκαν για τη ληστεία στο ΟΠΑΠ: Προφυλάκιση για τον 38χρονο

Αναζητείται ο τρίτος ληστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η απολογία των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη ληστεία που διαπράχθηκε στις 8 Απριλίου εναντίον μιας 28χρονης υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο κρίθηκε μαραθώνια σήμερα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 38 και 34 ετών, οδηγήθηκαν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη συμμετοχή τους στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες Cretapost, ο 38χρονος θεωρείται ο φυσικός αυτουργός της ληστείας και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή και του Εισαγγελέα.

Από την άλλη πλευρά, ο 34χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε για απλή συνέργεια στην υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000€.

Να σημειωθεί πως από τους συνολικά τρεις ληστές, οι δύο συνελήφθησαν, ο ένας οδηγήθηκε στη φυλακή και ο τρίτος αναζητείται.

Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ οι κατηγορούμενοι πρέπει να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη δικαστική διαδικασία.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση