HomeHL-PsilaΗΠΑ: Ο διαρρήκτης ήταν… αλιγάτορας – Τον έπιασε στα πράσα ο σκύλος της οικογένειας

ΗΠΑ: Ο διαρρήκτης ήταν… αλιγάτορας – Τον έπιασε στα πράσα ο σκύλος της οικογένειας

Ο αλιγάτορας είχε μπει στο σπίτι τους από την πόρτα του σκύλου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν ο Ντον και η Τζαν Σουλτζ ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από τα γαβγίσματα του σκύλου τους πίστεψαν ότι κάποιος διαρρήκτης είχε καταφέρει να μπει σπίτι τους.

«Ο σκύλος μας, ο Πάντα, γρύλισε και ξύπνησε τη γυναίκα μου. Με χτύπησε και μου είπε: «Νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στο σπίτι»» δήλωσε ο Ντον στη New York Post. «Σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στον διάδρομο για να ελέγξω και τότε είδα το σχήμα ενός αλιγάτορα», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι παραλίγο να χάσει τη φωνή του από την έκπληξη.

Το πιο απίθανο όλων είναι ότι ο αλιγάτορας μήκους 2,5 μέτρων είχε μπει στο σπίτι τους από την πόρτα του σκύλου!

Αποστολή εξετελέσθη

Το ζευγάρι, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σπίτι τους μαζί και με στελέχη της υπηρεσίας άγριας ζωής, προκειμένου να απομακρύνουν με ασφάλεια τον απρόσκλητο επισκέπτη.

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες (…) που ήρθαν για να πάρουν το πλάσμα από το σπίτι μας» δήλωσε από την πλευρά της η Τζαν.

«Παίρνουμε προφυλάξεις και κλειδώνουμε την πόρτα του σκύλου, η οποία πλέον ανοίγει μόνο με το κολάρο του σκύλου. Δεν θέλουμε άλλη τέτοια έκπληξη στο μέλλον», κατέληξε η ίδια στην αμερικανική εφημερίδα.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση