HomeΕΚΛΟΓΕΣΠασπάτης και Βαρδάκης έχουν ζητήσει επανακαταμέτρηση ψήφων

Πασπάτης και Βαρδάκης έχουν ζητήσει επανακαταμέτρηση ψήφων

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η διαδικασία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελικά ο Γρηγόρης Πασπάτης, όπως είχε διαρρεύσει εξ αρχής, ζήτησε επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων του κόμματος των «Σπαρτιατών» σε όλα τα εκλογικά τμήματα της εκλογικής περιφέρειας Ηρακλείου, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Πατρίς».

Η διαφορά των ψήφων είναι τόσο μικρή που δεν αποκλείεται, όπως εκτιμάται, να υπάρξει ανατροπή, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Το σχετικό αίτημα επανακαταμέτρησης υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου από τη δικηγόρο του κ. Πασπάτη, Γαρυφαλλιά Βιδάκη, και η διαδικασία θα διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, με τη συγκρότηση 20 συνεργείων, παρουσία προέδρου Πρωτοδικών, και φυσικά εκπροσώπων του ίδιου του ενδιαφερόμενου.

Και ενώ «τρέχει» η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων των «Σπαρτιατών» στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου,

το επιτελείο του Γρ. Πασπάτη φέρεται να έχει στραμμένο το βλέμμα και στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, καθώς κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κινητικότητα ενδιαφέροντος για ενδεχόμενη κατοχύρωση της έδρας από την τοπική υποψήφια των Σπαρτιατών στο πλαίσιο «καραμπόλας» με το Ηράκλειο.

Αίτημα επανακαταμέτρησης υποβλήθηκε όμως και από τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη, ο οποίος όμως ζητά να γίνει επανέλεγχος όλων των ψηφοδελτίων, όλων των κομμάτων πλην του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Διαδικασία που επίσης αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση