HomeHL-GreeceΖάκυνθος: Τουρίστρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μοναχό στις Βολίμες

Ζάκυνθος: Τουρίστρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μοναχό στις Βολίμες

Ο 42χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 32χρονη τουρίστρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την απόπειρα ενός 42χρονου μοναχού να τη βιάσει μέσα στην μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στις Βολίμες Ζακύνθου, κατήγγειλε μια 32χρονη τουρίστρια.

Η τουρίστρια είχε επισκεφθεί τη Μονή, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το Ναυάγιο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομίας, ζήτησε κάποιες πληροφορίες από τον μοναχό, ωστόσο αυτός δεν αποκρίθηκε, καθώς δεν μιλούσε αγγλικά. Στη συνέχεια, η 32χρονη επισκέφτηκε χώρο δίπλα στη μονή, με τον 42χρονο καλόγερο, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην Μονή, καθώς κατάγεται από τα Γιάννενα, να την ακολουθεί και με τη χρήση σωματικής βίας, τη θώπευσε στο στήθος και την τραυμάτισε, όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί. Τελικά, κατάφερε να διαφύγει, καλώντας σε βοήθεια και κατήγγειλε το δράστη.

Στη Μονή έφτασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 42χρονο, ο οποίος, όπως διαπίστωσαν, δεν είχε και έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι μοναχός. Κατόπιν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καθώς και για αντιποίηση αρχής, λόγω της έλλειψης των εγγράφων.

Τελικά ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση