HomeHL-GreeceΖάκυνθος: Στον εισαγγελέα σήμερα η μητέρα που κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα σήμερα η μητέρα που κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της

Τα παιδιά είχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του εισαγγελέα Ζακύνθου θα οδηγηθεί σήμερα η 49χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της, ηλικίας 12 και 9 ετών, επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Η ιστορία ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν μερικές ημέρες όταν ο 49χρονος σύζυγος της γυναίκας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Λίγες μέρες μετά τα δύο ανήλικα παιδιά, πήγαν στην γειτόνισσα τους, στο χωριό Άγιος Δημήτρης Ζακύνθου και της ζήτησαν να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλουν την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας τους.

Τα παιδιά είχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης σε διάφορα σημεία του σώματός τους, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς που τα εξέτασαν. Πλέον βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, όπου παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την κηδεία του 49χρονου πατέρα, η μητέρα των παιδιών – που τα υιοθέτησε πριν από τρία χρόνια – έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο facebook ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να δώσουν χρήματα αντί στεφάνων. «Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» ήταν αυτά που είχε αναρτήσει.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση