HomeΚΡΗΤΗΔύο αδέρφια πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 42χρονου

Δύο αδέρφια πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 42χρονου

Απολογούνται ενώπιον της ανακρίτριας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαράντα ημέρες μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε σε βάρος ενός 42χρονου σε χωριό του Ηρακλείου βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά από αξιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού καθώς και καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει τους δύο δράστες. Όπως είχε διαπιστωθεί οι δράστες ήταν δύο αδέρφια που φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές με τον 42χρονο και του έστησαν ενέδρα σε δρόμο που οδηγεί από τα Πραιτώρια προς το Ασήμι.

Μετά την ταυτοποίηση των δύο δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί σήμερα να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν ενώπιον της ανακρίτριας.

Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 22 και 31 χρόνων, κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία και απολογούνται αυτή την ώρα.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της 29ης Μαρτίου όταν ο 42χρονος άνδρας είχε δώσει ραντεβού με τη σύζυγό του έξω από ένα βενζινάδικο προκειμένου να αλλάξουν αυτοκίνητα.

Ο ίδιος βγήκε από το αμάξι του και μπήκε στην συζύγου του ενώ εκείνη μπήκε στο δικό του αυτοκίνητο.

Μόλις ο 42χρονος έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου τα δύο αδέρφια βγήκαν από ένα χωράφι στο οποίο κρύβονταν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του.

Κατά την πρώτη αυτοψία φάνηκε πως οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στον 42χρονο με τον ίδιο να αναφέρει στους αστυνομικούς ότι δεν έχει κακές σχέσεις με κανέναν και δεν μπορεί να φανταστεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη πράξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση