HomeHL-9Βιασμός ανηλίκου: Κλήθηκε για απολογία στον Ιατρικό Σύλλογο ο 46χρονος γιατρός

Βιασμός ανηλίκου: Κλήθηκε για απολογία στον Ιατρικό Σύλλογο ο 46χρονος γιατρός

Έχει τεθεί σε αργία από τον διοικητή του Βενιζελείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε απολογία κλήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου ο 46χρονος γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού ενός αγοριού που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εφημερίδα «Πατρίς», ο γιατρός απάντησε εγγράφως υποστηρίζοντας για μία ακόμα φορά ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στην υπόθεση.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, από τις 28 Μαρτίου ο 46χρονος έχει τεθεί σε αργία από το Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά την απόφαση του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Κώστα Τερζάκη.

«Μόλις έλαβα από την εισαγγελία το έγγραφο στο οποίο αναφερόταν όταν ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας οι κινήσεις μου ήταν άμεσες. Εδωσα απόφαση για άμεση αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού με ισχύ για έναν μήνα, όπως δηλαδή προβλέπεται από το νόμο», ανέφερε σε παλαιότερες δηλώσεις του ι. Τερζάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιατρός δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 46χρονος γιατρός ήταν μία από τις επαφές του ανηλίκου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας με τον οποίο έκλεισαν ένα ραντεβού προκειμένου να προχωρήσουν σε ερωτική επαφή.

Τελικά η επαφή δεν συνέβη όπως ανέφερε ο 46χρονος και επιβεβαίωσε ο ανήλικος.

Στη φυλακή ο 66χρονος λυράρης

Στη φυλακή παραμένει ο 66χρονος λυράρης κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 31 Μαρτίου ο 66χρονος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αμέσως μετά κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά, ο εισαγγελέας έδωσε τα στοιχεία του 66χρονου στη δημοσιότητα.

Ο 66χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έπεισε τις αρχές.

Οι  κατηγορίες που βαρύνουν τον 66χρονο είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση