HomeHL-CultureΜέγκαν Μαρκλ: Της απονέμεται το βραβείο Women of Vision 2023

Μέγκαν Μαρκλ: Της απονέμεται το βραβείο Women of Vision 2023

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Meghan Markle πρόκειται να λάβει το βραβείο Women of Vision 2023 από τη διάσημη φεμινίστρια Gloria Steinem τον επόμενο μήνα.

Η «παγκόσμια προσφορά της Δούκισσας του Sussex για την ενδυνάμωση και την υπεράσπιση των γυναικών και των κοριτσιών» της χάρισε το φανταχτερό νέο γκονγκ στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στη Νέα Υόρκη.

Το βραβείο που θα λάβει έχει τίτλο: «Φεμινίστρια, υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων και παγκόσμιο πρότυπο».

Η Teresa C. Younger, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ιδρύματος Ms, πρόσθεσε ότι η δούκισσα, καθώς και οι άλλοι βραβευθέντες «είναι απίστευτοι ηγέτες και είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να ρίξουμε φως στα πολλά επιτεύγματα και την ακούραστη δουλειά τους για λογαριασμό της ισότητας των φύλων σε όλον τον κόσμο».

Η Markle και η Steinem, που κατοικούν και οι δύο στο Montecito της Καλιφόρνια, έχτισαν την απίθανη φιλία τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας το 2020.

Η Μαρκλ πρόκειται να παραλάβει το βραβείο μόλις 10 ημέρες μετά  τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου.

Το ζεύγος Σάσεξ ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει εάν θα πραγματοποιήσει το ταξίδι μήκους 5.459 μιλίων από το σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, προς το Λονδίνο για τη στέψη.

skai.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση