HomeLife & StyleΝέες συνταγές στο «Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη

Νέες συνταγές στο «Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη

Αύριο Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16:40

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Συνταγές λιτές κι απέριττες προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 16:40, που απογειώνουν τα απλά υλικά που έχουμε ήδη στην κουζίνα μας και που μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα, αλλά και τη γεύση.

Mια κοκκινιστή τηγανιά μανιταριών είναι το πρώτο πιάτο στο μενού του Σαββάτου που θα σας ξετρελάνει, γιατί θα δείτε πόσο εύκολο είναι με απλά υλικά, χωρίς κρέας, να φτιάξουμε κάτι υπέροχο, που θα απογειώνει τη γεύση σε κάθε μπουκιά. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει μια πολύ αρωματική συνταγή με ζυμαρικά, αφού τα φτιάχνει απλά με κολοκυθάκια, ντοματίνια και ελιές. Η μίνιμαλ αυτή προσέγγιση θα κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη συνταγή, καθώς δε χρειάζεται απολύτως τίποτα παραπάνω το πιάτο, εκτός από τριμμένη φέτα, βασιλικό και πιπέρι. Για γλυκό επιλέγει ένα απλό, αλλά την ίδια στιγμή αριστοκρατικό και κομψό επιδόρπιο, ένα κραμπλ μήλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης, το οποίο γίνεται πανεύκολα, και θα σας εκπλήξει με την γλυκύτητα του, παρόλο που δεν έχει ζάχαρη, παρά ελάχιστο μέλι.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, το οποίο θα σας συστήσει φανταστικές καινούργιες γεύσεις και θα σας δείξει νέους τρόπους να χρησιμοποιήσετε υλικά που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους.

Aγκινάρες γεμιστές με τυρί και μπέικον είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού, σερβιρισμένες με άγρια ρόκα. Για κυρίως πιάτο ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει το πιο ζουμερό χοιρινό με κύμινο και πορτοκάλι που γίνεται σε λιγότερο από μία ώρα και θα μας συγκλονίσει με την απίθανη γεύση του και τα μοναδικά του αρώματα. Το συνοδεύει με έναν πουρέ πατάτας με παρμεζάνα και σκόρδο και φρέσκια ρίγανη. Για γλυκό ετοιμάζει ένα cheesecake που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, αφού το συνδυάζει με λευκή σοκολάτα και απογειώνει τη γεύση σε πρωτόγνωρα επίπεδα και σερβίρει με λευκή κουβερτούρα, raspberries και δυόσμο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση