HomeHL-LifestyleΦοίβος: Δεν συνεργάστηκε ποτέ με τη Βίσση, εξαιτίας της Βανδή

Φοίβος: Δεν συνεργάστηκε ποτέ με τη Βίσση, εξαιτίας της Βανδή

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών της Δέσποινας Βανδή αποκαλύπτει εμμέσως την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι η κόντρα των δύο τραγουδιστών ήταν πραγματική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «αιώνια κόντρα» Βίσση – Βανδή, που στη δεκαετία του ’00ς είχε διχάσει τους θαυμαστές των δυο κυρίων και τους είχε χωρίσει σε βισσικούς και βανδικούς, έληξε όταν οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες βρέθηκαν στη σκηνή του J2US.

Παρότι, οι ίδιες αργότερα διέψευσαν ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ τους και πως για όλα έφταιγαν τα media, ο γνωστός συνθέτης Φοίβος, αποκαλύπτει σήμερα με έναν έμμεσο τρόπο ότι η κόντρα καλά κρατούσε.

Όπως, αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την Κυριακή το πρωί, βρέθηκε πολύ κοντά σε συνεργασία με την Άννα Βίσση. Όμως στο παρά ένα, σταμάτησε τη συνεργασία γιατί όπως είπε δεν ήθελε να στεναχωρήσει την Δέσποινα Βανδή.

Ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών της Βανδή είπε χαρακτηριστικά: «Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή το Φοίβος – Άννα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα. Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και συνθέτης της. αλλά, ήμουν και φίλος της και δε θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει συμβεί αλλά, δε συνέβη». Πρόσθεσε όμως, ότι «τώρα θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά με την Άννα».

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση