HomeHL-LifestyleΔέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Επέστρεψαν από το ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Επέστρεψαν από το ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός φωτογραφήθηκαν λίγο μετά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου στην Αθήνα, μετά το ταξίδι τους στην Ιταλία.

Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στη Ρώμη, από όπου η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο.

Κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, εθεάθησαν στο αεροδρόμιο με τον ηθοποιό να κάνει δηλώσεις στους ρεπόρτερ εκπομπών, αναφερόμενος και στην κατάσταση της υγείας του. Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε χαμογελαστή για τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο. Φορούσε ένα καπέλο τζόκεϊ, ένα πράσινο μπουφάν και μαύρο παντελόνι.

bisbikis83 bisbikis839 vandi32

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε, μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις του: «Παιδιά προσέχετε, είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, προσέχετε».

Πιο αναλυτικά, στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις μετά το έμφραγμα που υπέστη πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Restart. Όλα καλά».

Για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου που πέρασε με την τραγουδίστρια και σύντροφό του στην Ιταλία, ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε: «Περάσαμε πολύ ωραία». Σε άλλο σημείο, κάποιος τον ρώτησε: «Κομμένα όλα;» αναφορικά με το καρδιακό επεισόδιο που είχε. Σε αυτό, ο ηθοποιός είπε: «Λίγο απ΄ όλα. Εννοείται ότι άλλαξα συνήθειες μετά από αυτό που έγινε. Τώρα είναι όλα καλά, καλύτερα από πριν. Όλοι είναι καλά. Ευχαριστώ πολύ».

Οι τρυφερές αναρτήσεις από το ταξίδι τους στη Ρώμη

Όσο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπσιμπίκης βρίσκονταν στη Ρώμη, η τραγουδίστρια ανέβασε στα social media, ένα βίντεο και μια φωτογραφία τους. Στο TikTok βίντεο που δημοσίευσε, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην κάμερα, ενώ ακούγεται το καινούργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια. Στο στιγμιότυπο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, φωτογραφίζονται από την Πιάτσα ντι Σπάνια, με τον ηθοποιό να την έχει πάρει αγκαλιά.

Οι αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή

@desp1navandiofficial #panselinos #roma #italia ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μερικές ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αποτέλεσμα δύο επεμβάσεις με τοποθέτηση stent. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε μερικές μέρες σε ιδιωτική κλινική, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

23

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε κάποιους πόνους στο στήθος του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του. Όταν την ενημέρωσε για αυτό, εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση