HomeHL-LifestyleΜάθιου Πέρι: Ήταν ερωτευμένος με την Τζένιφερ Άνιστον πριν τα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι: Ήταν ερωτευμένος με την Τζένιφερ Άνιστον πριν τα «Φιλαράκια»

«Νόμιζα πως ένιωθε το ίδιο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τις αποκαλύψεις του για τον εθισμό του στις ουσίες, αλλά και τον χωρισμό του με την Τζούλια Ρόμπερτς, ο Μάθιου Πέρι προχώρησε σε ακόμα μια αποκάλυψη μέσα από την αυτοβιογραφία του.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως ήταν ερωτευμένος επί τρία χρόνια με την Τζένιφερ Άνιστον, πριν καν συνεργαστούν στα «Φιλαράκια».

«Με είχε γοητεύσει. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να είχε γίνει; Μου άρεσε. Είχα την αίσθηση μάλιστα, πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι», γράφει αρχικά.

«Μια μέρα, κατάφερα να πάρω δύο δουλειές ταυτόχρονα. Το ένα ήταν το Haywire, μια εκπομπή σαν το America’s Funniest Home Videos και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε, κάλεσα την Άνιστον και της είπα ότι ήταν το πρώτο άτομο που θα ήθελα να το μοιραστώ. Κοιτώντας πίσω ήταν ξεκάθαρο ότι την έκανα να σκεφτεί ότι μου άρεσε πολύ και με λάθος τρόπο», αναφέρει στη συνέχεια.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τη ζητήσει σε ραντεβού, με εκείνη να αρνείται. «Μου είπε ότι ήθελε να είμαστε φίλοι κι εγώ της είπα ότι δεν μπορούμε να είμαστε», γράφει στο βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

Τελικά, τρία χρόνια αργότερα συνεργάστηκαν στα «Φιλαράκια». Όμως, η συνεργασία τους δεν ήταν εύκολη, καθώς ο ηθοποιός δεν την είχε ξεπεράσει ακόμα. «Στις αρχές των γυρισμάτων κατάλαβα ότι ήμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Ένιωθα περίεργα να τη χαιρετήσω, σκεφτόμουν πόση ώρα να την κοιτάζω. Είναι οκ τα 3 δευτερόλεπτα;», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πως σιγά σιγά τα συναισθήματά του ξεθώριασαν, όμως αργότερα έπιασε τον εαυτό του να νιώθει παρόμοια για την Κόρτνεϊ Κοξ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση