HomeHL-LifestyleΣιλβέστερ Σταλόνε: Χώρισε εξαιτίας ενός σκύλου;

Σιλβέστερ Σταλόνε: Χώρισε εξαιτίας ενός σκύλου;

Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου που σόκαρε το Χόλιγουντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους κύκλους του Χόλιγουντ, η είδηση ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε παίρνει διαζύγιο από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν.

Μάλιστα, πολλά ακούστηκαν για τους λόγους διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Φλάβιν, σε δικαστήριο της κομητείας Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

Σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο χωρισμός τους ήρθε εξαιτίας διαφωνιών για το ροτβάιλερ που απέκτησαν πρόσφατα τον Dwight, ο Σταλόνε απαντά στο TMZ: «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας εξαιτίας μιας τόσο ασήμαντης διαφωνίας. Ακολουθήσαμε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Θα την αγαπώ για πάντα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα και ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Μίλησε επίσης για την απόφασή του να καλύψει ένα τατουάζ με την Φλάβιν που είχε κάνει πριν από 14 χρόνια με τη μορφή του σκύλου του από το «Rocky». Ο ηθοποιός είπε στο TMZ ότι προσπαθούσε να φρεσκάρει το τατουάζ, αλλά είχε αλλοιωθεί και αποφάσισε να το καλύψει με τον Butkus που έχασε το 1981.

Πριν από μερικά χρόνια, επιδεικνύοντας το τατουάζ στον έντονα μυώδες ώμο του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ισχυρίστηκε ότι υπέμεινε 25 ώρες πόνου για να κάνει τατουάζ με την εικόνα της αγαπημένης του συζύγου, Τζένιφερ Φλάβιν.

Σιλβέστερ Σταλόνε: Χώρισε για έναν σκύλο;

Οι υποψίες για το γάμο τους είχαν ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες, όταν, όπως ανέφερε η Mail, ο Σταλόνε αποκάλυψε ότι η ρομαντική εικόνα του προσώπου της συζύγου του είχε καλυφθεί από ένα του σκύλου του.

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι η Φλάβιν – πρώην μοντέλο και τρίτη σύζυγος του Σταλόνε – τον χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου. Ο χωρισμός συγκλόνισε το Χόλιγουντ, όπου η σχέση τους θεωρούνταν μια από τις πιο ανθεκτικές του άστατου κινηματογραφικού κόσμου.

Η ιστορία, ωστόσο, έχει γίνει ακόμη πιο εκπληκτική με τους ισχυρισμούς ότι ο σκύλος στο τατουάζ – ένα ροτβάιλερ με το όνομα Dwight – ήταν η άμεση αιτία του χωρισμού. Ο Σταλόνε λατρεύει τον Dwight – το όνομα του χαρακτήρα του σε μια νέα τηλεοπτική δραματική σειρά, Tulsa King – και έχει αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες με το κατοικίδιο.

Επιδεικνύοντας το τατουάζ στον έντονα μυώδη ώμο του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ισχυρίστηκε πριν από μερικά χρόνια ότι υπέμεινε 25 ώρες πόνου για να κάνει τατουάζ με την εικόνα της αγαπημένης του συζύγου, Τζένιφερ Φλάβιν

Οι γνώστες της οικογένειας δήλωσαν στον ιστότοπο TMZ ότι ο ηθοποιός ήθελε τον σκύλο για να προστατεύει την οικογένεια στα σπίτια τους στο Λος Άντζελες και στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Όμως – ενώ έχουν ήδη άλλα σκυλιά – η Flavin δεν ήθελε ένα τεράστιο ροτβάιλερ στο σπίτι και διαφώνησε σθεναρά. Η διαφωνία τους για τον Dwight φέρεται να προκάλεσε έναν τεράστιο καβγά που έφερε στην επιφάνεια και άλλα ζητήματα μεταξύ του ζευγαριού, με αποκορύφωμα την απόφαση για το διαζύγιο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Σταλόνε αποφάσισε την τροποποίηση του τατουάζ πριν ή αφού η Φλάβιν του είπε ότι τον εγκαταλείπει.

Σίγουρα, το ζευγάρι φαίνεται να έχει έντονα διαφορετικές απόψεις για τους σκύλους γενικά. Ο Σταλόνε παραπονέθηκε κάποτε σε ένα chat show ότι η Φλάβιν είχε στειρώσει ένα προηγούμενο κατοικίδιο σκύλο επειδή θεωρούσε ότι το χρώμα των γεννητικών του οργάνων δεν ταίριαζε με τις κουρτίνες.

Πλέον στο μπράτσο του σταρ δεν βρίσκεται το τατουάζ με την Τζένιφερ, αλλά αυτό καλύφθηκε από τη μορφή του σκύλου Butkus / Φωτογραφία: Daily Mail

Ο 76χρονος Σταλόνε, έχει παραδεχτεί ότι το ζευγάρι -που έχει τρεις κόρες: Sistine, Scarlet και Sophia – είχε τσακωθεί για τον σκύλο, αλλά επέμεινε ότι δεν ήταν η πραγματική αιτία του διαζυγίου τους. «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας εξαιτίας μιας τόσο ασήμαντης διαφωνίας», δήλωσε στο TMZ. «Απλά πήγαμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Έχω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Θα την αγαπώ πάντα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ». Ο ίδιος δήλωσε ότι αγαπάει την οικογένειά του και «αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα ζητήματα».

Οι φίλοι λένε ότι ο Σταλόνε, ο οποίος κάποτε περιέγραψε την τρίτη σύζυγό του ως έχουσα ικανότητα συγχώρεσης «σχεδόν βιβλικών διαστάσεων», «αιφνιδιάστηκε» από την ανακοίνωσή της ότι ήθελε να χωρίσει, η οποία ήρθε ενώ εκείνος έλειπε για γυρίσματα στην Οκλαχόμα Σίτι.

Μόλις πριν από τρεις μήνες, ο Σταλόνε γιόρτασε την 25η επέτειο του γάμου τους με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου εξήρε την «καταπληκτική» σύζυγό του: «Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψω τι σημαίνει αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής, αφοσιωμένη και υπομονετική γυναίκα για τη ζωή μας».

Δυστυχώς, η 54χρονη Φλάβιν δεν ήταν ούτε κατά διάνοια τόσο κολακευτική γι’ αυτόν στα έγγραφα που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή σε δικαστήριο του Palm Beach – την ίδια περίπου εποχή που δημοσίευσε με νόημα μια φωτογραφία της με τις τρεις κόρες τους και τη λεζάντα: «Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».

Η κ. Σταλόνε δήλωσε ότι ο γάμος ήταν «ανεπανόρθωτα διαλυμένος» και κατηγόρησε τον σούπερ σταρ σύζυγό της ότι πήρε χρήματα από το συζυγικό ταμείο, υποστηρίζοντας ότι έχει «εμπλακεί σε εσκεμμένη διασπάθιση, εξάντληση και/ή σπατάλη των περιουσιακών στοιχείων του γάμου, η οποία είχε δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία».

Απαίτησε να διανεμηθούν «δίκαια» τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Θέλει επίσης να τον απομακρύνει από το οικογενειακό σπίτι στη Φλόριντα, τουλάχιστον μέχρι να διευθετηθεί το διαζύγιο – και η διανομή της περιουσίας του Σταλόνε που υπολογίζεται σε 400 εκατομμύρια δολάρια.

Αφού φέρεται να πούλησαν τον Ιανουάριο την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς έναντι 58 εκατομμυρίων δολαρίων στην τραγουδίστρια Adele (αφού αρχικά ζήτησαν 105 εκατομμύρια δολάρια), οι Σταλόνε έχουν κάνει κύρια κατοικία τους μια έπαυλη 35 εκατομμυρίων δολαρίων, 13.200 τετραγωνικών μέτρων στο Παλμ Μπιτς, όπου γείτονες είναι οι ροκ σταρ, Rod Stewart και Jon Bon Jovi.

Οικογενειακές πηγές λένε ότι – σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Σταλόνε – δεν υπήρχαν σημαντικά προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού μέχρι να έρθει ο σκύλος Dwight.

Μόλις στα τέλη Ιουλίου, όταν η οικογένεια συγκεντρώθηκε για τα γενέθλια του αδελφού του Σταλόνε, Φρανκ, δεν υπήρχαν σημάδια σοβαρών συζυγικών διαφορών.

Και, ως απάντηση στο αφιέρωμα του Σταλόνε για την επέτειο του γάμου τους, όχι πολύ καιρό πριν, η Φλάβιν είχε πει: «Ο γάμος μας γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος! Ανυπομονώ να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί!».

Φέτος, στην επέτειό τους τον Μάιο, η Φλάβιν έγραψε: «Σε ευχαριστώ που πάντα με κάνεις να γελάω, να αγαπώ και να προστατεύω την όμορφη οικογένειά μας!»

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγραψε και τις έξι ταινίες Rocky -η πρώτη το 1976 προτάθηκε για δέκα Όσκαρ και κέρδισε τρία- θεωρείται ως ένας από τους πιο ανθεκτικούς σκληρούς τύπους του Χόλιγουντ.

Το franchise Rocky έχει αποφέρει 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι ταινίες Rambo έχουν αποφέρει περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια.

Τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση Σταλόνε – Φλάβιν και οι δηλώσεις λατρείας

Ωστόσο, παρ’ όλη αυτή την επιτυχία, ο Σταλόνε είχε μια χαοτική και παρορμητική ιδιωτική ζωή. Η περίοδος οικογενειακής ευτυχίας με τη Φλάβιν αποτελεί μάλλον την εξαίρεση παρά τον κανόνα.

Ο Σταλόνε κάποτε τη χώρισε με ένα γράμμα που έστειλε μέσω FedEx, ενώ η Φλάβιν πούλησε όλα τα υπάρχοντά του και τα δώρα που της έκανε -συμπεριλαμβανομένης μιας λευκής Mercedes- σε μια πώληση γκαράζ.

Ήταν μόλις 19 ετών, φοιτήτρια ψυχολογίας και αρχάριο μοντέλο που ζούσε ακόμα με τη μητέρα της, όταν γνώρισε τον Σταλόνε σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες το 1988. Εκείνος ήταν στις αρχές της δεκαετίας των 40, ένας μεγάλος σταρ με δύο γάμους πίσω του και τη φήμη του γυναικά.

Το 1984, οι σχέσεις του -συμπεριλαμβανομένου ενός δεκάμηνου δεσμού με την ηθοποιό και πρώην βασίλισσα της ομορφιάς Susan Anton- είχαν οδηγήσει στη διάλυση του πρώτου του γάμου, με τη Sasha Czack. Είχαν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Sage Moonblood και τον Seargeoh. Ο θυελλώδης δεύτερος γάμος του, με το μοντέλο και ηθοποιό Brigitte Nielsen (συμπρωταγωνίστριά του στο Rocky IV), διήρκεσε μόλις 548 ημέρες προτού η 24χρονη τότε Δανέζα τον εγκαταλείψει το 1987.

Η Nielsen δεν είχε και την καλύτερη εμπειρί από τον γάμο της. Είπε ότι ήταν «συντετριμμένη» όταν εκείνος έφερε μια δωδεκαμελή συνοδεία στο μήνα του μέλιτος στη Χαβάη και «ντράπηκε» όταν προχώρησε στο να γεμίσει τον κήπο τους με αγάλματα της.

Ο Σταλόνε αντέτεινε: «Νόμιζα ότι την έστειλαν να με στοιχειώσει για όλα τα κακά πράγματα που είχα κάνει σε γυναίκες στο παρελθόν».

Ο γάμος τους, είπε, τον άφησε να αισθάνεται «κακοποιημένος» και «ταπεινωμένος» και τον έκανε επιφυλακτικό στο να δεσμευτεί ποτέ ξανά με μια γυναίκα. Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του με την Flavin ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μόλις συναντήθηκαν στο εστιατόριο, ενώ την πήγε για ιππασία την επόμενη μέρα. Σύντομα έγινε τακτική συνοδός του στο κόκκινο χαλί του Λος Άντζελες, ενώ εκείνος την παρακολουθούσε στην πασαρέλα σε επιδείξεις μόδας στο Παρίσι.

«Αγαπώ ξανά τη ζωή», είπε ο Σταλόνε, τρία χρόνια μετά τη σχέση τους το 1991, αφού είχε ξεπεράσει μια κακοδαιμονία στην καριέρα του. «Η Τζένιφερ έκανε όλη τη διαφορά».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι -τουλάχιστον γι’ αυτόν- δεν επρόκειτο για μια αποκλειστική σχέση, λέγοντας: «Όταν βρισκόμαστε μαζί, είναι υπέροχα. Όταν είμαστε χωριστά, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Έτσι είναι τα πράγματα. Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις».

Την επόμενη χρονιά, η Φλάβιν δήλωσε σε συνέντευξή της: «Δεν είμαι αφελής για το τι μπορεί να συμβεί όταν δεν είμαι κοντά του – είναι ένας 45χρονος άνθρωπος – δεν μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που είναι. Παρόλα αυτά, δεν είναι ένας κάποιος που εξαπατά κάθε μέρα της εβδομάδας. Περνάμε τις πέντε από τις επτά νύχτες μαζί, οπότε δεν ξέρω πού θα έβρισκε χρόνο».

Αλλά βρήκε. Ο Σταλόνε την παράτησε απότομα τον Μάρτιο του 1994, όταν της έστειλε εκείνο το χειρόγραφο γράμμα με κούριερ. «Ήταν αρκετά πρόχειρο», είπε η ίδια. «Δεν μπορείς να ξεγράψεις κάποιον με ένα γράμμα μετά από έξι χρόνια».

Λίγες μόνο ημέρες αργότερα, έμαθε από το πρακτορείο μοντέλων της ότι ο ηθοποιός είχε σχέση με το μοντέλο-φωτογράφο Janice Dickinson, η οποία μόλις είχε γεννήσει μια κόρη, της οποίας πατέρας φημολογείται ότι ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Με χτύπησε σαν κεραμίδι», δήλωσε η Φλάβιν στο περιοδικό People. «Μιλήσαμε για το αν θα κάνουμε παιδιά, για το πότε θα έμενα έγκυος. Ήδη διαλέγαμε ονόματα, σημειώναμε ονόματα που άρεσαν σε εκείνον και σε μένα».

Παρόλο που μια εξέταση αίματος αργότερα απέδειξε ότι δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού της Ντίκινσον και χώρισαν, ο Σταλόνε σύναψε μια άλλη σειρά από σχέσεις. Η Φλάβιν με τη σειρά της έβγαινε με τον Αυστραλό επιχειρηματία Τζέιμι Πάκερ.

Το 1995, ο Σταλόνε αρραβωνιάστηκε μάλιστα, για λίγο, μια από τις περιπέτειές του, το μοντέλο Άντζι Έβερχαρτ. Αργότερα, εκείνη ισχυρίστηκε ότι ο Σταλόνε μπήκε μέσα την ώρα που έκανε επέμβαση για την ενίσχυση του στήθους της -αφού την είχαν αναισθητοποιήσει- και έπεισε τον πλαστικό χειρουργό του Χόλιγουντ Στίβεν Χόφλιν να της βάλει μεγαλύτερα εμφυτεύματα από αυτά που ήθελε. Αποκάλεσε τον Σταλόνε «φρικιό του ελέγχου» που την ανάγκαζε να φοράει «άθλια» στενά φορέματα.

Μόλις τελείωσε τη σχέση του με την Έβερχαρτ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έστρεψε την προσοχή του ξανά στη Φλάβιν, στέλνοντας λουλούδια και φέρεται να της είπε μια φορά στο τηλέφωνο ότι κυριολεκτικά γονάτιζε στην άλλη άκρη της γραμμής σε απόγνωση, ελπίζοντας ότι θα τον δεχόταν πίσω.

Εκείνη είπε ότι ήταν επιφυλακτική, αλλά συμφώνησε. Το καλοκαίρι του 1996 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη Σοφία. Μετά τη γέννηση ανακάλυψαν ότι είχε μια τρύπα στην καρδιά της και χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής.

Ο γάμος του ζευγαριού

Τον επόμενο Μάιο, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, σε μία τελετή στην οποία συμμετείχαν μόνο δώδεκα καλεσμένοι στο ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου και ακολούθησε μια τελετή σε παρεκκλήσι στο παλάτι Blenheim στο Oxfordshire.

Είχαν ζητήσει την άδεια του Βατικανού να παντρευτούν στην Καπέλα Σιξτίνα, αλλά αναγκάστηκαν να αρκεστούν στο να ονομάσουν τη δεύτερη κόρη τους -που γεννήθηκε το 1998- Σιξτίνα. Ο Σταλόνε ήταν 50 ετών όταν παντρεύτηκαν. Ο αδελφός του Φλάβιν, Μιτς, ήταν πεπεισμένος ότι ο γάμος θα πετύχαινε, λέγοντας: «Ξέρει (η Φλάβιν) ότι ο Sly έχει κατασταλάξει αρκετά. Και αυτός μεγαλώνει, ξέρετε».

Ο Σταλόνε, με τη σειρά του, είπε τα καλύτερα για την τρίτη σύζυγό του. «Η Τζεν απέδειξε ότι με αγαπούσε πραγματικά», είπε το 1997.

Ζούσαν αρχικά στο Μαϊάμι, σε μια έπαυλη τόσο φανταχτερά διακοσμημένη σε νεοκλασικό στυλ που οι επισκέπτες έλεγαν ότι θα έκανε τον γείτονα Gianni Versace να κοκκινίσει.

Τις τελευταίες δεκαετίες, δεν υπήρξαν άλλες αναφορές για θέματα που αφορούσαν τον Σταλόνε και άλλες γυναίκες. Η μητέρα του, ωστόσο, ήταν ένα διαφορετικό θέμα.

Η Φλάβιν έπρεπε να ανέχεται περιστασιακά τα αιχμηρά σχόλια της αείμνηστης Τζάκι Σταλόνε, αστρολόγου. Κάποτε κατηγόρησε δημοσίως τη Φλάβιν ότι ήταν «κακιά», και παραδέχτηκε πως «Στα μάτια μου, καμία γυναίκα δεν είναι αρκετά καλή για τον Σιλβέστερ – θα πέθαινα για χάρη του».

Όσο για τον Σταλόνε, δεν έχασε πολλές ευκαιρίες για να επαινέσει τη σύζυγό του: «Μου πήρε 19 χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι έχει πάντα δίκιο», είπε το 2010. «Είναι απίστευτα ασφαλής. Έτσι, τώρα επιτέλους, λέω: “Γλυκιά μου, εσύ παίρνεις όλες τις αποφάσεις. Έγινε, έγινε, έγινε. Σε εμπιστεύομαι”. Δεν το είχα αυτό ποτέ πριν. Ποτέ».

Τώρα, καθώς σηματοδοτεί την πρόθεσή της να τον εγκαταλείψει οριστικά και να τον αμφισβητήσει για την περιουσία των 400 εκατομμυρίων δολαρίων του Σταλόνε, αναρωτιέται κανείς αν εξακολουθεί να εμπιστεύεται το ένστικτό της τόσο απόλυτα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση