HomeΚΟΣΜΟΣΚρυφάκουγε τη γυναίκα του και έβγαλε 1,8 εκατ. – Μετά τον χώρισε

Κρυφάκουγε τη γυναίκα του και έβγαλε 1,8 εκατ. – Μετά τον χώρισε

Τον χώρισε και θα δώσει πίσω τα λεφτά με τόκο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άνδρας στις ΗΠΑ κατάφερε να κερδίσει 1,8 εκ. δολάρια αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα, η σύζυγός τού ζήτησε διαζύγιο για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Guardian, μια γυναίκα που εργαζόταν στο τμήμα εξαγορών της BP, δούλεψε μια μέρα από το σπίτι της, όταν δέχτηκε ένα σημαντικό τηλεφώνημα που αφορούσε την εξαγορά της Travel Centers of America από την εταιρεία της.

Άκουσε την πληροφορία και πήρε μετοχές

Την πληροφορία την άκουσε ο σύζυγός της και αγόρασε 46.450 μετοχές της TravelCenters αρκετά πριν ολοκληρωθεί το deal, πίσω από την πλάτη της συζύγου του.

Μετά την εξαγορά της εταιρείας, η τιμή της απογειώθηκε και ο Λούντον πούλησε τις μετοχές του έναντι του ποσού των 1,8 εκατ. δολαρίων.

Τον «κάρφωσε» η γυναίκα του και τον χώρισε

Στη συνέχεια αποκάλυψε στη σύζυγό του τα πάντα ωστόσο η γυναίκα ενημέρωσε τον προϊστάμενό της, για να αποφύγει τυχόν προβλήματα, σε περίπτωση που μάθαιναν στο γραφείο για την κίνηση του συζύγου.

Ο προϊστάμενος την απέλυσε και πλέον ο άντρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την αμερικανική δικαιοσύνη αλλά και με ποινή  φυλάκισης. Βρίσκεται όμως αντιμέτωπος και με την ίδια του τη γυναίκα. Αφού έφυγε από το σπίτι τον ανάγκασε να επιστρέψει με τόκο το ποσό που κέρδισε, ενώ του απαγόρευσε να κατέχει ρόλους επικεφαλής σε εταιρείες.

ethnos.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση