HomeΕΛΛΑΔΑΣτα «μαχαίρια» ζευγάρι επιχειρηματιών – Χώρισαν και την «κάρφωσε» στις Αρχές για φοροδιαφυγή

Στα «μαχαίρια» ζευγάρι επιχειρηματιών – Χώρισαν και την «κάρφωσε» στις Αρχές για φοροδιαφυγή

Η επιχείρηση τους, με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο είχε τζίρο έως και 2.000.000 ευρώ. Τα τρία χρηματοκιβώτια, τα 100.000€ σε μετρητά και η κοινή περιουσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ένα -πρώην πια- ζευγάρι, με φόντο το μοίρασμα της κοινής περιουσίας.

Οι δύο επιχειρηματίες, μετά από δέκα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μόνο που το φινάλε της σχέσης τους θα γραφτεί εντός των δικαστικών αιθουσών, καθώς ο σύζυγος κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για απιστία αλλά και για συστηματική φοροδιαφυγή.

«Τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα». Τα έκρυβες στο σπίτι ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία», φέρεται να της είπε.

«Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή»

Στο εξώδικο, που της έχει στείλει, ο σύζυγος κάνει λόγο για «φαραωνική περιουσία», που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την καταγγείλει στην Ανεξάρτητη Αρχή για το «μαύρο» χρήμα, καθώς φοροδιαφεύγει συστηματικά.

«Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά»

Ο ίδιος επίσης, αποκαλύπτει ότι η γυναίκα του έδινε 100.000€ σε μετρητά για να εξαγοράσει τη σιωπή του, τα οποία όμως δεν δέχτηκε.

«Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δε τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα».

Η επιχείρηση τους, με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο είχε τζίρο έως και 2.000.000 ευρώ.

Όπως καταγγέλλεται, ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε στο γάμο τους με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ρήξη και να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Απολύθηκε μέσω δικαστικού επιμελητή

Ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» όταν ο επιχειρηματίας ενημερώθηκε για την απόλυση του με δικαστικό επιμελητή.

«Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας».

Ο ίδιος αναφέρει πως προσπάθησε πολύ να κρατήσει τον γάμο τους. «Από τη μια στιγμή στην άλλη, άρχισες να με απαξιώνεις, να μου μιλάς υποτιμητικά. Έκανα φιλότιμη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι να σε μεταπείσω αλλά ήσουν ανένδοτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σου και να σε αφήσω».

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει στο LIVE NEWS πως η επικοινωνία με τα παιδιά του έχει αποκοπεί πλήρως, όπως και η πρόσβαση του σε οποιαδήποτε περιουσιακό του στοιχείο με στόχο την οικονομική του εξάντληση.

in.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση