HomeHL-LifestyleΖαφείρης Μελάς: Μιλά για την καταγωγή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ζαφείρης Μελάς: Μιλά για την καταγωγή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η αποκάλυψη για την περιπέτεια με την υγεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο  Ζαφείρης Μελάς, μιλώντας για την καταγωγή του και το bullying που υπέστη σε νεότερη ηλικία. Θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει στιγμές από τη νύχτα και τον πόνο που βίωσε.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «On Time», ο Ζαφείρης Μελάς αναφέρθηκε στα όπλα κάτω από τα τραπεζομάντιλα αλλά και τους μπράβους που τον σεβάστηκαν. Περιέγραψε πώς, πολύ νεαρός τότε, πάλευε μέσα στη νύχτα για να θρέψει την οικογένειά του, καθώς από 18 ετών παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα, η οποία στάθηκε σαν βράχος δίπλα του. Επίσης, ανέφερε ότι μετά την πρώτη περιπέτεια με την καρδιά του, το 2005, ακολούθησε ακόμη μια, πολύ πιο σοβαρή και είχε Άγιο που σώθηκε.

“Το δικό μου ήταν το “παραμύθι” της φτώχειας και όχι του πλούτου, με ήρωα το φτωχόπαιδο και όχι το πριγκιπόπουλο. Ευτυχώς το “παραμύθι” είχε καλή εξέλιξη κι όλα τα δύσκολα ξεπεράστηκαν στη διάρκεια του χρόνου…. Ήμουν πολύ άτακτο παιδί. Δεν υπήρχε κανείς να μου κάνει κουμάντο, γιατί όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν 5 χρονών και στα 11 μου έχασα και την μητέρα μου, οπότε ήταν φυσικό να είμαι άτακτος. Εμείς φτιάχναμε τα δικά μας παιχνίδια. Ξυλίκια, μπάλες από πανιά, αυτοσχέδια παιχνίδια και πάρα τη φτώχεια μας ήμασταν ευτυχισμένοι. Οι γονείς μου ήταν Ρομά. Τον πατέρα μου τον έλεγαν Πολύβια και την μητέρα μου Άννα. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η μάνα μου είχε μια αδελφή στη Θεσσαλονίκη και φύγαμε από την Ξάνθη. Είχα άλλες τρεις αδελφές. Δυστυχώς “έφυγαν” και αυτές.  Μεγάλος πόνος, ψυχούλα μου. Έτσι ήταν η ζωή μου. Με πολλές απώλειες και δάκρυα. Μόλις πριν από έναν χρόνο-μέσα στον κορονοϊό- έχασα την τελευταία μου αδελφή, την Ελευθερία που ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή μου και την είχα σαν μάνα μου. Πρώτα έχασα τη μεγάλη μου αδελφή, την Τασούλα – ήταν 15 χρόνια μεγαλύτερή μου – κι ύστερα την Ελπινίκη” δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα «On Time».

“Ήμουν σκληροτράχηλο παιδί. Δεν έδινα σημασία σε τέτοια πράγματα. Εξάλλου, επειδή δεν τους έζησα πολύ τους γονείς μου, δεν το ήξεραν οι περισσότεροι ότι είμαι Ρομά. Πολύ αργότερα το έμαθα κι εγώ ότι έχω ρίζες από τους Ρομά. Δεν ασχολούμουν καθόλου με το μπούλινγκ, τα χαζά αυτά” είπε μεταξύ άλλων .

“Δεν με ενδιέφερε. Κοίταζα μόνο τον εαυτό μου και πώς θα είμαι εγώ καλά. Να μην ενοχλώ και να μην με ενοχλούνε. Στο σχολείο είχαμε κάποια τέτοια παιδιά, αλλά τα απέφευγα, δεν τους έδινα σημασία. Ήξερα ότι κακό θα μου κάνουν κι όχι καλό” συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς εάν έγινε “σκληροτράχηλος” επειδή έχασε τους γονείς του σε μικρή ηλικία, τόνισε:  “Ναι, γιατί μπήκα νωρίς στη βιοπάλη. Όταν παλεύεις με θηρία αναγκάζεσαι να γίνεις σκληροτράχηλος για να τα δαμάσεις. Είναι γεγονός αυτό”.

Για τις αδελφές του είπε: “Το πιο μεγάλο δέσιμο το είχα με την Ελευθερία. Με εκείνη μεγάλωσα, ζούσαμε μαζί σε ένα σπίτι. Δουλεύαμε και οι δύο και προσέχαμε ο ένας τον άλλον. Η Ελευθερία ήταν η μάνα μου. Αυτή με φρόντιζε, τα πάντα εκείνη. Οι άλλες είχαν και τα παιδιά τους. Όμως ήμουν προσγειωμένο παιδί. Παρόλο που μεγάλωσα χωρίς γονείς, δεν έπεσα στην αλητεία, ούτε στα ναρκωτικά και οι φίλοι μου ήταν παιδιά από καλές οικογένειες. Δεν έμπλεξα πουθενά”.

Για την υγεία του

Ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του και αποκάλυψε ότι έχει κάνει τρία μπαϊπάς. “Τα χρειάστηκα. Φοβήθηκα πολύ. Το 2005 είχα το πρώτο μικρό πρόβλημα με την καρδιά μου, αλλά μετά από δύο χρόνια ήρθε το σοβαρό χειρουργείο. Μου συνέβη πάνω στην πίστα. Είχα ένα πόνο στο στήθος, έφυγα από το μαγαζί, ήρθα στο σπίτι αλλά ο πόνος συνεχιζόταν. Πήγαμε στο νοσοκομείο με την Κωνσταντίνα και ευτυχώς το προλάβαμε”.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση