HomeHL-9Σύλληψη 43χρονου για τη φωτιά στο Γιόφυρο

Σύλληψη 43χρονου για τη φωτιά στο Γιόφυρο

Οι πυροσβέστες έσβησαν σε χρόνο ρεκόρ τη φωτιά που απειλούσε πρατήριο υγρών καυσίμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εμπρησμό από αμέλεια αποδίδεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Γιοφύρου στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα σε οικοπεδικό χώρο με συνεργείο/ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ως υπαίτιος φέρεται ένας Έλληνας 43 ετών (Δ.Γ.),  από αμέλεια του οποίου προκλήθηκε βραχυκύκλωμα. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των πυροσβεστικών υπαλλήλων του Ανακριτικού Γραφείου της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου ο 43 χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

giofyro-fotia

giofyro-fotia8

giofyro-fotia4

Να θυμίσουμε ότι αν και μεγάλη και συγχρόνως πολύ επικίνδυνη η φωτιά που ξέσπασε, σε μάντρα με σκραπ αυτοκινήτων και δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, οι πυροσβεστικές δυνάμεις του Ηρακλείου με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να τη σβήσουν άμεσα.

giofyro-fotia2

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε καλαμιές δίπλα στο χώρο της μάντρας και λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται πρατήριο υγρών καυσίμων και αυτός ήταν και ο λόγος που η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν μεγάλη.

giofyro-fotia1

giofyro-fotia11

giofyro-fotia9

Διαφήμιση
Διαφήμιση