HomeHL-LifestyleMasterChef 5 αποχώρηση: Η τριάδα του τελικού και η έκπληξη Κουτσόπουλου

MasterChef 5 αποχώρηση: Η τριάδα του τελικού και η έκπληξη Κουτσόπουλου

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώτος ημιτελικός του «MasterChef 5» είχε γλυκόπικρη γεύση και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Ιωάννη Αυλωνίτη, που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Μαργαρίτα, Παύλος, Διονύσης, Μαρίνα και Αλέξανδρος είναι οι παίκτες που μάχονται για το καλύτερο πιάτο στον δεύτερο ημιτελικό. Στο νέο επεισόδιο τη Δευτέρα (24/5) θα έχει Τεστ Δημιουργικότητας, όπως ανακοινώνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι παίκτες αγχωμένοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άρτιο αποτέλεσμα. «Πρέπει να κινηθώ έξυπνα και γρήγορα», αναφέρει ο Διονύσης σκυμμένος στον πάγκο, ενώ ο Παύλος και ο Αλέξανδρος είναι πιο αγχωμένοι από ποτέ. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει και θα αφήσει πίσω του τέσσερις διαγωνιζόμενους για την τελική ευθεία του «MasterChef 5»;

Ιωάννης – MasterChef: «Η Μαρίνα δημιούργησε ίντριγκα για μένα και τη Μαρία και δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη»

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο παίκτης που δεν μπήκε στην πεντάδα του MasterChef πήγε στους «Κου Κου» και σχολίασε την αποχώρησή του, μιλώντας για τη Μαρίνα Ντεμολλάι: «Είχα ένα έντονο προαίσθημα ότι κάτι δεν θα πάει καλά στη δοκιμασία. Είχαμε πει με τη Μαργαρίτα να μαγειρέψουμε μαζί. Ποτέ στη ζωή μου δεν χρησιμοποιώ άτομα. Με τη Μαργαρίτα ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα από το ξενοδοχείο πριν μπούμε στο MasterChef. Mπορεί σε κάποιους να φαίνεται χαζό αλλά δεν είναι αγαθό, είναι πανέξυπνο κορίτσι. Η Μαργαρίτα κι ο Τζιοβάνι είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες που έχω δει σε όλα τα MasterChef».

«Η Μαρίνα δημιούργησε ίντριγκα για μένα και τη Μαρία και δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Γι’ αυτό δεν συγχώρησα τη Μαρίνα. Δεν το κρύβω ότι είχα αδυναμία στη Μαρία, ήταν από τα άτομα που είχαμε από τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω» είπε ο Ιωάννης.

Ανατροπές και η τριάδα του τελικού του MasterChef 5

Στον δεύτερο ημιτελικό, διαγωνίζονται ο Αλέξανδρος, ο Διονύσης, ο Παύλος, η Μαρίνα και η Μαργαρίτα. Οι διαγωνιζόμενοι που θα καταφέρουν βγάλουν το καλύτερο πιάτο θα περάσουν στην τετράδα.

Ο Παύλος στο τρέιλερ της Δευτέρας (24/5) λέει «αυγοταράχτηκα» λέει και ξεσπάει σε γέλια. Οι κριτές φαίνονται ενθουσιασμένοι, όλοι εκτός από τον Κουτσόπουλο που αναφωνεί: «Βρήκα δύο κόκαλα!». Τι αντίκτυπο θα έχει αυτό το λάθος και ποιος παίκτης ή παίκτρια το έκανε; Ο δεύτερος ημιτελικός του MasterChef 5 θα έχει καλεσμένο τον chef Θοδωρή Παπανικολάου και οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με την αντιγραφή ενός δύσκολου και απαιτητικού πιάτου.

Σύμφωνα με τα spoiler που μένει να επιβεβαιωθούν (ή όχι) ο παίκτης που μάλλον αποχωρεί σε αυτή τη φάση του ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Παύλος Χάππιλος, ενώ αμέσως μετά φαίνεται να αποχωρεί ο Αλεξανδρος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο τηλεοπτικό ένθετο της εφημερίδας Καθημερινή της Κυριακής την τελική τριάδα απαρτίζουν οι Διονύσης, Μαρίνα και Μαργαρίτα, ενώ τα social media επιθυμούν η Μαργαρίτα Νικολαϊδη να είναι η επόμενη Ελληνίδα MasterChef.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση