HomeΣΠΟΡΆκης Μάντζιος: «Η επιβράβευσή μας για την ομάδα που έχουμε»

Άκης Μάντζιος: «Η επιβράβευσή μας για την ομάδα που έχουμε»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε σ’ αυτό που κατάφερε ο Άρης με την κατάκτηση της 2ης θέσης με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας αλλά και στον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο προπονητής του Άρη αρχικά αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου τονίζοντας ότι… «μας σκιάζει λίγο αυτός ο τραυματισμός.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Κώστα και γενικά κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με ένταση και πολλές φάσεις. Αυτό θέλαμε.

Να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Μου είπαν ότι μετά από 42 χρόνια η ομάδα καταφέρνει να είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας (με τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Είναι η επιβράβευση για την καλή ομάδα που έχουμε, η οποία έχει αποκτήσει τον σεβασμό όλων για το ποδόσφαιρο που παίζει».

Ρωτήθηκε για την έναρξη των Playoffs και την κατάσταση της ομάδας του. «Είναι φανερό ότι αυτή η ομάδα συνεχώς εξελίσσεται.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν στη δεύτερη θέση και μαζί με τον Ολυμπιακό παίζουμε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Τώρα περιμένουμε τα Playoffs όπου θέλουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και να μείνουμε εκεί ψηλά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση