HomeHL-SportsΆρης – ΟΦΗ 1-0 -Video-

Άρης – ΟΦΗ 1-0 -Video-

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης με γκολ και δοκάρι. Προσπάθησε, ιδιαίτερα στο τελευταίο ημίωρο με τις επιθετικογενείς αλλαγές, ο ΟΦΗ να φθάσει στην ισοφάριση, πίεσε, βγήκε μπροστά αλλά δεν τα κατάφερε.

Στα αξιοσημείωτα το γκολ του Φελίπε στο 75ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε καθώς θεωρήθηκε ότι η μπάλα είχε περάσει την πλάγια γραμμή στην προσπάθεια του Αμπάντα πριν σεντράρει.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

12′ Ο Σουλεϊμάνοφ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, συνέκλινε και σουτάρει με το αριστερό, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάουμαν.

19′ Βαθιά μπαλιά του Φαμπιάνο προς τον Οντουμπάτζο, αυτός πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μπάουμαν, αλλά ο Λαμπρόπουλος τον πρόλαβε και έδιωξε προτού προλάβει να “εκτελέσει”

24′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Σουλεϊμάνοφ γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Μορόν, του οποίου το μονοκόμματο σουτ προσέκρουσε στο οριζόντια δοκάρι.

39′ ΓΚΟΛ 1-0. Έπειτα από την πάσα του Σουλεϊμάνοφ, ο Νταρίντα επωφελήθηκε από τις κόντρες, βγήκε απέναντι του Μπάουμαν και πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκορ, με το δεύτερο τέρμα του στη σεζόν.

43′ Ο Μορόν “μοίρασε” στον Σουλεϊμάνοφ, αυτός έπιασε διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά, με τον Μπάουμαν να βγάζει σε κόρνερ.

45+1′ Σουτ από τον προωθημένο Οντουμπάτζο, απέκρουσε ο Μπάουμαν.

47′ Σουτ του Νταρίντα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Μπάουμαν να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εκτίναξη παραχωρώντας κόρνερ.

54′ Ωραία προσπάθεια του Νέιρα, μετά τη σέντρα του Μοσκέρα, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ στην κίνηση στα όρια της περιοχής και η μπάλα αποκρούσθηκε από τα σώματα των αμυνομένων.

57′ Διπλή ευκαιρία σε ισάριθμα σουτ του Σουλεϊμάνοφ. Το πρώτο του κόντραρε, το δεύτερο ήταν άστοχο.

58′ Σουτ του Μενέντες εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Μπάουμαν.

75′ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ. Ο Φελίπε σκόραρε μετά από σέντρα του Αμπάντα, το τέρμα δεν έχει μετρήσει, καθώς θεωβρήθηκε ότι ο Αμπάντα δεν έχει καταφέρει να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου.

79′ Ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά, η οποία ήταν άστοχη.

90+1′ Ο Ντικό δεν πρόλαβε να πλασάρει με τον Κουέστα να τον προλαβαίνει και να μπλκάρει τη μπάλα.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας)
ΑVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλς (79′ Σαβέριο), Νταρίντα, Πάρδο (62′ Βερστράτε), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν (89′ Ζαμόρα), Μενέντες (79′ Τζούρασεκ).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράριρσον, Γαγιέγος (79′ Γκλάζερ), Νέιρα (65′ Φελίπε), Τοράλ (74′ Ριέρα), Μοσκέρα (65′ Μπάκιτς), Ντικό, Αμπάντα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση