HomeHL-9Κι άλλη κακοποίηση ζώου στο Ηράκλειο- Έγινε καταγγελία

Κι άλλη κακοποίηση ζώου στο Ηράκλειο- Έγινε καταγγελία

Ηλικιωμένη χτύπησε βάναυσα σκύλο- Προσήγαγαν τον γιο της γυναίκας στον οποίο ανήκει το ζώο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη προκαλούν τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Κρήτη όπου άλλη μια τέτοια περίπτωση είδε το φως της δημοσιότητας. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο,  με μια ηλικιωμένη γυναίκα να απαθανατίζεται στον φακό, χτυπώντας το σκυλί της ενώ παράλληλα φαίνεται να το τραβάει με δύναμη,

Το περιστατικό αυτό που έρχεται να προστεθεί σε άλλα πολλά ακόμα, δημοσιοποίησε η Φιλοζωική Οργάνωση Zoosos.gr, με ανάρτησή της αναφέροντας ότι κατήγγειλαν την ηλικιωμένη που χτύπησε τον σκύλο της οικογένειας.

Άμεσα στο σημείο της κακοποίησης βρέθηκε εθελόντρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κατά της Κακοποίησης των Ζώων, η οποία έγινε η ίδια μάρτυρας της κακοποίησης του ζώου.

Η αυτόπτης μάρτυρας ενημερώθηκε για την κακοποίηση του ζώου από μία γειτόνισσα, η οποία τράβηξε το πρωί της Κυριακής το σχετικό βίντεο και γι’ αυτό η φιλόζωη πήγε νωρίτερα επί τόπου προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε στη σελίδα της φιλοζωικής οργάνωσης zoosos.gr (σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων σε αυτό), η ηλικιωμένη χτυπάει το σκυλί με τα χέρια της. Μάλιστα όπως εξήγησε η φιλόζωη, η ηλικιωμένη γυναίκα το χτυπούσε και ενώ ήταν η ίδια μπροστά μαζί με ένα ακόμα εθελοντή της Ένωσης «Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης των Ζώων», γι’ αυτό και κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της ΕΛ. ΑΣ έφτασαν αμέσως στο σημείο και τελικά προσήγαγαν τον γιο της γυναίκας στον οποίο ανήκει ο σκύλος.

Δυστυχώς το ξύλο είναι για πολλούς ο μόνος τρόπος για να υποτάξουν τα ζώα τους και μάλιστα συνήθως ισχυρίζονται ότι τα αγαπούν ακόμα και αν τα δέρνουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση