HomeHL-TOPΚορωνοϊός: Επτά άτομα νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ

Κορωνοϊός: Επτά άτομα νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ

Εξιτήριο για έναν 60χρονο από την ΜΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επτά άτομα νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου τα οποία έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, βρίσκονται στην ειδική μονάδα covid-19 έχοντας ήπια συμπτώματα τα οποία και παρακολουθούνται, ενώ ο 60χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στην κλινική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εφτά άτομα είναι ηλικίας από 42 μέχρι 86 χρονών.

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο Ρέθυμνο

Ένας 67χρονος είναι το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Ρέθυμνο, ο οποίος παραμένει σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το rethemnosnews.gr, ο 67χρονος Ρεθεμνιώτης εμφάνισε ήπια συμπτώματα και απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου του έγινε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Ο ασθενής  παραμένει στο σπίτι του, σύμφωνα με τις εντολές των γιατρών.

Ωστόσο, στην κλινική covid -19 του νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας 67 χρονος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε βρεθεί θετικός στον ιό του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο 60χρονος στην αρχή παρέμενε στο σπίτι του σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, καθώς είχε ήπια συμπτώματα. Όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί για νοσηλεία στην κλινική για ασθενείς με κορωνοϊό του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση