HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Στο ποδόσφαιρο πάντα θέλουμε να νικάμε»

Γιώργος Σίμος: «Στο ποδόσφαιρο πάντα θέλουμε να νικάμε»

Με αφορμή το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σίμος επισήμανε ότι γενικότερα ο βαθμός δυσκολίας στα πλέι οφ είναι μεγάλος, αλλά μέσα από αυτό ο ΟΦΗ θα έχει κέρδος για το μέλλον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας μίλησε για τους δύο στόχους που υπάρχουν ουσιαστικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, που είναι η διαχείριση του ρόστερ αλλά και να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική, κερδίζοντας ό,τι καλύτερο μπορεί από τα 8 παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΦΗ TV 

«Ο βαθμός δυσκολίας στα πλέι οφ είναι μεγάλος και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο και παίζουμε αυτούς τους αγώνες.

Μέσα από αυτό σίγουρα θα έχουμε κέρδος για το μέλλον. Μας ενδιαφέρει πολύ η διαχείριση του ρόστερ ώστε να είμαστε όλοι υγιείς, αλλά ταυτόχρονα μας ενδιαφέρει να είμαστε και ανταγωνιστικοί και μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε απ’ όλους τους αγώνες.

Αρα είναι δύο πράγματα μάζι και η διαχείριση του ρόστερ αλλά και ταυτόχρονα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα από αυτά τα 8 παιχνίδια που απομένουν.
Υπολογίζουμε όλο το ρόστερ, όλοι οι παίκτες μας είναι σημαντικοί και έχουν τον ρόλο τους, μικρό ή μεγάλο.

Είναι καλό που θα μπορούμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο σε περισσότερους ποδοσφαιριστές, σε αυτά τα 8 παιχνίδια που απομένουν, ιδιαίτερα δε όταν θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα τα συνεχόμενα παιχνίδια (Σάββατο – Τετάρτη – Σάββατο), θα είναι ακόμη πιο σημαντικό αυτό.

Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος αυτή που περνάμε, είναι κόντρα στη ρουτίνα των χρόνων, αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστούμε και αυτός είναι ένας σημαντικός στόχος, να μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες στιγμές και καταστάσεις στα υπόλοιπα 8 παιχνίδια και πνευματικά να μένουμε δυνατοί ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε.

Η συναισθηματική σταθερότητα που θέλουμε να έχουμε είναι για τη ζωή μας πάνω απ’ όλα αλλά και για το ποδόσφαιρο, αυτό είναι κάτι το οποίο θέλουμε να έχουμε σαν άνθρωποι και προσπαθούμε κάθε μέρα να το καλλιεργούμε και να γινόμαστε πιο δυνατοί σε αυτό.

Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε στο ποδόσφαιρο, το ότι δεν κερδίσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν είναι ό,τι καλύτερο, όλοι αγωνιζόμαστε για να κερδίζουμε, αυτό κάναμε όλη τη χρονιά και γι’ αυτό βρισκόμαστε στα πλέι οφ.

Δε νομίζω να μας επηρεάζει κάπου, εμείς θα πάμε σε έναν καινούριο αγώνα με τον  ΠΑΟΚ  με τη θετικότητα που μας διακρίνει, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι, όπως όλα, είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει στο προηγούμενο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση