HomeΚΡΗΤΗΤον Ιούλιο το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε.

Τον Ιούλιο το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε.

10-12 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 10-12 Ιουλίου 2020 η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ι.Α.Κ.Ε. με θέμα «Επικοινωνία, πληροφόρηση, ενημέρωση και εκπαίδευση στην ύστερη νεωτερικότητα».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 έως Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, στο Ηράκλειο Κρήτης, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους/τις εισηγητές/τριες και τους συνέδρους ότι ισχύει πλήρως το χρονοδιάγραμμα σχετικά με τις λοιπές λειτουργίες και δράσεις του Συνεδρίου, με εξαίρεση τις νέες ημερομηνίες των συνεδριακών εργασιών, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί.
Ειδικότερα:
1. Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης όλων των εργασιών που υποβλήθηκαν και έχουν ενημερωθεί οι υποψήφιοι/ες εισηγητές/τριες για το αποτέλεσμα της αξιολόγησης.
2. Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία προετοιμασίας του τόμου των περιλήψεων των εργασιών που κατατέθηκαν. Ο τόμος θα δημοσιευτεί άμεσα, μόλις ρυθμιστούν ορισμένα έκτακτα ζητήματα τα οποία προέκυψαν στα περιεχόμενα από την αναβολή του Συνεδρίου.
3. Η υποβολή των πλήρων κειμένων των εργασιών θα ολοκληρωθεί κανονικά μέχρι τις 3 Μαΐου 2020, όπως έχει προγραμματιστεί και χωρίς καμία αναβολή. Οι εργασίες κατατίθενται αποκλειστικά σε ψηφιακή πλατφόρμα, στη διεύθυνση:
https://iake.weebly.com/competition2020.html ή
http://iake.gr/index.php/6o-synedrio/ypovoli-ergasion-pros-vravefsi
4. Η προθεσμία για την αποστολή των αναρτημένων ψηφιακών ανακοινώσεων (ppt) παρατείνεται μέχρι τις 12 Απριλίου 2020.
5. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των πλήρων κειμένων θα ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία αξιολόγησης των εργασιών και έκδοσης των Πρακτικών.
Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή συνεχίζουν την εργασία τους για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων για τη διεξαγωγή των εργασιών στη νέα ημερομηνία, τη δόμηση του προγράμματος, τη συγκρότηση και τον συντονισμό των επιτροπών κριτών, τη γραμματειακή οργάνωση, την προετοιμασία του έντυπου υλικού, την αντιμετώπιση των έκτακτων οργανωτικών αναγκών που προέκυψαν και γενικότερα για την άρτια προετοιμασία του Συνεδρίου στη νέα ημερομηνία.
Η αναβολή του Συνεδρίου επιφορτίζει όλους μας με πρόσθετες επιβαρύνσεις. Το Ι.Α.Κ.Ε. θα επωμιστεί το βάρος της επανάληψης βασικών οργανωτικών ενεργειών και κυρίως του ανασχεδιασμού του προγράμματος, της εκ νέου οργάνωσης των μετακινήσεων και της φιλοξενίας των επίσημων προσκεκλημένων του Συνεδρίου στις νέες ημερομηνίες και της έκδοσης νέων έντυπων υλικών λόγω των επιβεβλημένων αλλαγών (πρόγραμμα, αφίσες, μπάνερ, ετικέτες συνέδρων κ.λπ.). Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας και για την ολοκλήρωση του έργου της διεξαγωγής του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, η προετοιμασία του οποίου σχεδόν είχε ολοκληρωθεί.
Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε όλες και όλους ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και για την εξυπηρέτηση των συνέδρων. Πέρα από τη λήψη των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων, διερευνούμε και προτάσεις γύρω από την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των σύγχρονων ψηφιακών και τεχνικών μέσων εισήγησης και επικοινωνίας, με στόχο την εύρυθμη και την ασφαλή διεξαγωγή των συνεδριακών εργασιών. Σε κάθε περίπτωση είναι επιβεβλημένη η συμμόρφωση όλων μας με τα μέτρα και τις δεσμεύσεις που ανακοινώθηκαν ή θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, καθώς η παρούσα κρίση εξελίσσεται.
Με πνεύμα αισιοδοξίας και με τη δική σας συνεργασία, συνεχίζουμε εντατικά τις οργανωτικές προσπάθειές μας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου στη νέα ημερομηνία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση