HomeHL-9Παράπονα με…υπογραφές για τη λαϊκή στο Ατσαλένιο

Παράπονα με…υπογραφές για τη λαϊκή στο Ατσαλένιο

Την πλήρη αντίθεση τους στην πολυετή λειτουργίας της εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πλήρη αντίθεση τους στην πολυετή λειτουργία της λαϊκής της Τετάρτης πέριξ της οδού Παρασκευοπούλου και Ιωνίας εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα οργανώνουν και νομικά την διεκδίκηση τους απέναντι στην επιλογή της δημοτικής αρχής να τους κρατά όμηρους σε σπίτια και καταστήματα, παρά την πρόταση που έχει κατατεθεί για την μεταφορά της σε χώρο που πληρεί προδιαγραφές και δεν υποβαθμίζει την ζωή τους με την λειτουργία της.

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν, ότι η λαϊκή, δεν μπορεί να γίνεται σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους αστικών περιοχών πυκνοδομημένων, με ιδιαίτερη περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή επιβάρρυνση, από την οποία απουσιάζουν εντελών, οι κατάλληλες υποδομές και οι χώροι υποδοχής για μια τέτοιας υπαίθρια δραστηριότητα.

Σημειώνουν επίσης, ότι με την σχεδιαζόμενη μεταφορά της εκείθεν της Λεωφ. Ιωνίας και στην προέκταση της οδού Παρασκευοπούλου μέχρι την Λεωφόρο Παπαναστασίου και μάλιστα πλησίον Δημοτικού σχολείου, επέρχεται πλήρης παράλυση κάθε άλλης δραστηριότητας κατοίκων και επαγγελματιών ενώ υποβαθμίζεται σοβαρά η ποιότητα ζωής και η εν γένει διαβίωση μας από την λειτουργία της, όπως αυτή συνεχίζει να επιβαρύνει την περιοχή.

Η πρόταση των κατοίκων είναι να μεταφερθεί η λαϊκή στο βόρειο τμήμα του γηπέδου του ΠΟΑ όπου σύμφωνα με τους ίδιους υπάρχει αλάνα και δεν θα ενοχλείται κανένας πολίτης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση