HomeHL-9Όλοι μαζί για την 22χρονη Μαρία Ψυλλάκη

Όλοι μαζί για την 22χρονη Μαρία Ψυλλάκη

Χρειάζεται να μεταβεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκκληση απευθύνει η οικογένεια της 22χρονης Μαρίας Ψυλλάκη, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο το Μάρτιο.

Όλο αυτό το διάστημα η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλέιου και η οικογένειά της ζητά στήριξη για τη μεταφορά της σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη. Τα έξοδα ωστόσο είναι υπέρογκα και οι οικείοι της ζητούν την συμπαράσταση όλων.

Η 22χρονη, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, 11 Μαρτίου, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μια ελιά, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο όπου πέντε χρόνια πριν, είχε χάσει τη ζωή του και ο αδελφός της!

Με μια ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου ζητά την οικονομική στήριξη όσων το επιθυμούν για μια 22χρονη κοπέλα που χρειάζεται βοήθεια.

«Η 22χρονη Μαρία από την Αρμάχα Πεδιάδος του Δήμου Μινώα υπέστη ένα πολύ σοβαρό τροχαίο το πρωί της 11ης Μαρτίου. Νοσηλεύεται ακόμη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Παρακαλούμε την οικονομική σας στήριξη, προκειμένου να μεταφερθεί όσον το δυνατό γρηγορότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Η οικονομική σας συνδρομή θα καταστεί σωτηρία στην παρούσα φάση…

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε:

psyllaki
TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ AP. ΛOΓAPIAΣMOY 5772-086347-955 KOYPΛETAKH AIKATEPINH EMMANOYHΛ

Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, αρκεί μια κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

Τo iban είναι: GR3001727720005772086347955»

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση