HomeHL-9Εθελοντές του Ε.Ε.Σ πρόσφεραν στήριξη στους 200 περίπου μετανάστες  στην Κρήτη

Εθελοντές του Ε.Ε.Σ πρόσφεραν στήριξη στους 200 περίπου μετανάστες  στην Κρήτη

Η βοήθειά τους πολύτιμη - Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Κρήτη μετέβησαν περίπου 200 ευάλωτοι συνανθρωποι μας, μετανάστες που έχουν αναζητήσει καταφύγιο και ελπίδα στο νησί.

Με την αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που έρχονται στην Κρήτη και βρίσκονται σε ανάγκη, οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ (Εθελοντική Ερυθρός Σταυρός) ανέλαβαν δράση για να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υποδοχής, παρέχοντας μια ζεστή αγκαλιά και αμέτρητες υπηρεσίες σε αυτούς που έφθασαν στις ακτές του νησιού.

Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνεται η Πρωτοβάθμια Υγειονομική Περίθαλψη, προσφέροντας ιατρική φροντίδα σε εκείνους που την έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, δόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, νερό και είδη προσωπικής υγιεινής, ενώ παρέχονται επίσης είδη ένδυσης και υπόδησης για να βοηθήσουν στην άνεση και την προστασία των μεταναστών.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ στην Κρήτη δείχνουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους ανθρώπους που έρχονται στην περιοχή αναζητώντας ασφάλεια και ελπίδα.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση