HomeHL-PsilaΤα πεύκα θα … πληρώσουν τη διαπλάτυνση;

Τα πεύκα θα … πληρώσουν τη διαπλάτυνση;

Ανάστατοι οι κάτοικοι στον Άη Γιάννη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες μέρες εργασίες στο πάρκο του Άη Γιάννη για τις ανάγκες της διαπλάτυνσης του δρόμου στην οδό Ερμή. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής διαπίστωσαν – κι ενώ οι εργασίες προχωρούν – ότι ο σχεδιασμός για το νέο πεζοδρόμιο αφήνει στην ουσία εκτεθειμένα τέσσερα μεγάλα πεύκα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό από τις φωτογραφίες που μας απέστειλε αναγνώστης του cretapost και κάτοικος της περιοχής, τα εν λόγω δέντρα πιθανότατα θα πρέπει να απομακρυνθούν από το σημείο αφού ο νέος δρόμος θα περνά πάνω από αυτά.

Οι κάτοικοι του Άη Γιάννη εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την τύχη των δέντρων, αφού όπως λένε το πάρκο “κόβεται” και από τις δύο πλευρές του για τις ανάγκες της διαπλάτυνσης, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη δυσαρέσκεια και στενοχώρια, αφού νιώθουν ότι ο πνεύμονας πράσινου της περιοχής τους, συρρικνώνεται δραματικά.

Κανείς μέχρι στιγμής επίσημα δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα τέσσερα πεύκα πάνω από τα οποία θα περάσει το πεζοδρόμιο της διαπλάτυνσης και για τον λόγο αυτό ζητούν απαντήσεις από τους ιθύνοντες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση