HomeHL-SportsO Γιάννης Ταουσιάνης και επίσημα στον Εργοτέλη

O Γιάννης Ταουσιάνης και επίσημα στον Εργοτέλη

Ο 47χρονος τεχνικός αντικαθιστά τον Νίκκι Παπαβασιλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και με την… βούλα πλέον είναι προπονητής του Εργοτέλη ο Γιάννης Ταουσιάνης, με την κρητική ΠΑΕ να τον ανακοινώνει τη Δευτέρα .
Μετά την αιφνίδια παραίτηση του Νίκκι Παπαβασιλείου, ο Εργοτέλης ήταν σε αναζήτηση προπονητή εν όψει της νέας σεζόν στην Σούπερ Λίγκα 2.

Άμεσα οι Κρητικοί απευθύνθηκαν στον πρώην προπονητή τους Γιάννη Ταουσιάνη με τις δύο πλευρές να συμφωνούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας  και το μόνο που απέμενε ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτές έγιναν το απόγευμα της ίδιας ημέρας και έτσι ο 47χρονος τεχνικός αναλαμβάνει το χρίσμα για να οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται, υπογράφοντας συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Ο 47χρονος  τεχνικός προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας ενός έτους και από την ερχόμενη Πέμπτη  αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2007 διαθέτει ένα αξιόλογο βιογραφικό προφίλ. Στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στον πάγκο της ομάδας μας στην Superleague τόσο από την θέση του βοηθού όσο και από την θέση του προπονητή.

Ως βοηθός προπονητή εργάστηκε επίσης στον Αστέρα Τρίπολης, στον Πανθρακικό, στον ΟΦΗ και στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στο πλούσιο βιογραφικό του Γιάννη Ταουσιάνη να προσθέσουμε ακόμα τον Αιολικό, την Καβάλα καθώς και τρεις ακόμα ηρακλειώτικες ομάδες στις οποίες δούλεψε στα πρώτα του προπονητικά βήματα, τον ΠΟΑ, τον Ηρόδοτο και τον Ρούβα.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11:00 στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου (Θύρα 1)».

Διαφήμιση
Διαφήμιση