HomeHL-SportsΧανιά – Εργοτέλης 1-0

Χανιά – Εργοτέλης 1-0

Το γκολ του Αντμίρ Μπαΐροβιτς στο 90’

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό, που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας και στο οποίο κοίταξαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους οι δύο ομάδες, το γκολ που έκρινε τον νικητή σημειώθηκε σε μία από τις τελευταίες φάσεις.

Με τον σχηματισμό 3-4-1-2 ξανά παρέταξε την ομάδα του ο Νίκος Παπαδόπουλος, που είδε βελτίωσε σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον Γιούχτα. Στα αξιοσημείωτα ότι ο έμπειρος προπονητής εμπιστεύτηκε στο βασικό σχήμα τον 17χρονο Μυφτάρι.

Τα Χανιά δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου, ενώ από την άλλη παρότι υπερείχαν στο δεύτερο ημίχρονο η μοναδική φάση που μπόρεσαν να ολοκληρώσουν ήταν αυτή του 90’ όταν από το φάουλ του Βασιλακάκη ο Παντεκίδης “σέρβιρε” για τον Μπαΐροβιτς.

Από την άλλη ο Εργοτέλης όπως ήταν ήδη γνωστό πριν από το ματς παρατάχθηκε με απουσίες, ενώ έχασε στο 10′ και τον Ντουμάνη. Η πιο απειλητική στιγμή του καταγράφηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Κατσούρι από μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Οι φάσεις του αγώνα
13′ Φάουλ του Κογιέτε κεφαλιά του Στίκα άουτ.
15′ Σουτ του Σερβιλάκη άουτ.
17′ Σουτ του Κάρλος άουτ.
90′ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Βασιλακάκη ο Παντεκίδης πλασάρει από κοντά και στη γραμμή ο Μπαΐροβιτς βρίσκει την μπάλα για το 1-0.
90+3′ Σουτ του Κατσούρι μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Αναστασάκης – Πέτσας

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης (61′ Κατσιμήτρος), Κογιέτε (61′ Καμαρά), Πατάπης (84′ Γαϊτάνης), Στίκας (61′ Ζιούλης), Τσαμούρης (61′ Παντεκίδης), Κάρλος (61′ Βασιλακάκης), Καλαϊτζάκης (58′ Καψάλης), Μυφτάρι (61′ Τριανταφυλλάκος), Παναγιωτούδης, Βάρκας (61′ Κόλα), Κολλάς (61′ Μπαΐροβιτς).

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τζελέπης (57′ Τσέλιος), Ντουμάνης (10′ λ.τρ. Κατσούρι), Σερβιλάκης (87′ Πατελάκης), Μίκο (71′ Δασκαλάκης), Κόλα (87′ Μοσταφά), Πέιος (87′ Θεοδωράκης), Βουτσάς (57′ Νεράλ), Μπουτσάκης (57′ Γιουσέφ), Αχμέντ Φαράγκ Αμπντάλα (69′ Νικολακάκης), Κωστανάσιος (57′ Χοσάμ), Κουατένγκ (69′ Αλεξάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση