HomeHL-SportsΈπεσε μαχομενος ο ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ Ηττήθηκε με 3-2 από τον Άγιαξ

Έπεσε μαχομενος ο ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ Ηττήθηκε με 3-2 από τον Άγιαξ

Άγιαξ-ΠΑΟΚ 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρις εσχάτων στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στον αγώνα ρεβάνς με τον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο εν τέλει ηττήθηκε με 3-2 σκορ από τους Ολλανδούς και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ.

Στο 23ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πάγωσε τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», ανοίγοντας το σκορ με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Ονάνα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Άγιαξ σε σπρώξιμο του Ελ Καντουρί στον Νέρες, ωστόσο ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα, μετά την εκτέλεση του Τάντιτς, κρατώντας το 1-0.

Πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια ο Αίαντας κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι αυτή τη φορά για χέρι του Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή.

Την μπάλα στην άσπρη βούλα έστησε και πάλι ο Τάντιτς, ο οποίος αυτή τη φορά νίκησε τον Πασχαλάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 79ο λεπτό το συγκρότημα του Τεν Χαγκ έκανε την ολική ανατροπή, παίρνοντας το προβάδισμα με κεφαλιά του Ταλιαφίκο, ο οποίος ήταν αφύλακτος μέσα στην περιοχή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής του αγώνα έδωσε και τρίτο πέναλτι στους γηπεδούχους για μαρκάρισμα στον Ταλιαφίκο στην περιοχή, με την απόφασή του πάντως να είναι αρκετά αυστηρή.

Ο Τάντιτς στο 85′ σκόραρε και πάλι από τα 11 βήματα, κάνοντας το 3-1 για τον Άγιαξ, με τον Μπίσεσβαρ να μειώνει σε 3-2 στις καθυστερήσεις του ματς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα είχε δοκάρι σε σουτ του Άκπομ.

Γκολ: 23′, 90+3′ Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), 43′, 85′ πεν. Τάντιτς (Άγιαξ), 79′ Ταλιαφίκο (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Μαρτίνες (Άγιαξ), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Ντεστ (Άγιαξ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ)

Άγιαξ: Ονανά, Μαζραουί, Φέλτμαν, Λισάντρο Μαρτίνες, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπέεκ, Μπλιντ, Μάριν (46′ Ντεστ), Ζιγές, Τάντιτς, Νέρες (78′ Χούντελααρ)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης – Ζαμπά (71′ Λημνιός), Εσίτι (82′ Μίσιτς), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ – Πέλκας (64′ Σφιντέρσκι), Άκπομ

Διαφήμιση
Διαφήμιση