Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε γύρω στις 11 το πρωί, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη η 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 56χρονου συντρόφου της, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Νότια Κρήτη.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε στη συλληφθείσα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η ίδια φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία επιμένοντας ότι ο 56χρονος άνδρας, επίσης από τη Γαλλία, αυτοκτόνησε καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις κατηγορούμενου που δεν έχει προσλάβει συνήγορο υπεράσπισης οι ανακριτικές αρχές θα ορίσουν δικηγόρο για τη 44χρονη και για τον λόγο αυτό, αναμένεται να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, προκειμένου ο συνήγορός της να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη φέρεται να κατάφερε αλλεπάλληλα θανατηφόρα χτυπήματα με ψαλίδι στον 56χρονο σύντροφό της με τον οποίο είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη το περασμένο Σάββατο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση