Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καθώς ένας Γάλλος τουρίστας, ηλικίας 56 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε τις διακοπές του με μία 44χρονη γυναίκα επίσης Γαλλικής υπηκοότητας.

Στις 3 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας, ότι ο άνδρας βρισκόταν νεκρός στο δωμάτιο του έχοντας δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, ψαλίδι, στον θώρακα.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 56χρονο ο οποίος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη της 44χρονης γυναίκας, η οποία και ανακρίνεται καθώς ήταν το μοναδικό πρόσωπο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον άτυχο 56χρονο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποια ήταν η σχέση που συνέδεε τους δύο Γάλλους τουρίστες, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είχαν καταλύσει στο ξενοδοχείο της περιοχής.

Το «φονικό» όπλο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αναμένεται να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών, ενώ η 44χρονη γυναίκα υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις ενώ θα εξεταστεί και από τους ιατροδικαστές προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν αμυχές στο σώμα της που θα υποδηλώνουν πάλη με το θύμα καθώς υπάρχουν πληροφορίες για λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού.

Η ίδια προανακριτικά στους αστυνομικούς αρνείται κάθε εμπλοκή της και ισχυρίστηκε ότι μόνος του ο 56χρονος τραυματίστηκε καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ισχυρισμοί όμως που αποκλείστηκαν από την νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σωρό του 56χρονου.

Η 44χρονη αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση