HomeΕΛΛΑΔΑΜαρούσι: Σεσημασμένος ο δράστης της δολοφονίας έξω από κλαμπ

Μαρούσι: Σεσημασμένος ο δράστης της δολοφονίας έξω από κλαμπ

Θέμα ωρών ο εντοπισμός του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του mega, ο δράστης του φονικού έχει πλέον ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και θεωρείται θέμα ωρών το να εντοπιστεί και συλληφθεί. Πρόκειται για έναν Έλληνα σεσημασμένο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Οι αρχές φαίνεται πως έφτασαν στην ταυτοποίηση του δράστη μέσω μαρτυριών αλλά και βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Την ίδια ώρα, οι δύο τραυματίες από την συμπλοκή εξακολουθούν να νοσηλεύονται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Ο ένας τραυματίας νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και ο δεύτερος στο στρατιωτικό νοσοκομείο «401», με τραύματα από μαχαίρι σε κοιλιά και ωμοπλάτη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή εντός του γνωστού κλαμπ. Το ένα άτομο βγήκε έξω και επέστρεψε στο σημείο μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο, ύστερα από λίγη ώρα.

Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και ξεκίνησε η συμπλοκή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Ο 23χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση